Spjald Lægehus i Ringkøbing Skjern Kommune søger almen mediciner, som fast speciallæge 2-4 dage om ugen i en paragraf 24 stilling eller alternativt til kortere vikariat fuld tid.
Drømmer du om et fleksibelt deltidsarbejde, et skønt seniorjob eller måske mulighed for at kombinere praksisarbejde med noget andet spændende, så kunne et lægearbejde som fastansat speciallæge hos os måske være det helt rigtige.

Vi er en “rigtig landsbypraksis”. Vi kender vores patienter rigtig godt og værdsætter, at det skal være sådan.
Vi ønsker og prioriterer, at der skal være nok tid til de komplekse patienter og har et værdisæt, hvor faglig udvikling, dynamik og trivsel er i højsæde.
Spjald Lægehus rummer 3 ydernumre og ud over tre ejere er vi fint bemandede med uddannelseslæger, en bioanalytiker, en sygeplejerske, en sekretær, en deltidsjordemoder, en praksismanager/sekretær og i perioder en medicinstuderende.
Lokalerne er nye, venlige og rummelige. Vi har spritny hardware, systemhuset er Novax og vi 3 faste læger er i 2023 oplært i ultralyd, og har nu en dejlig ny scanner, som vi bruger og er glade for.
Så er du til udkant i en dynamisk landpraksis – så kontakt os endelig! Vi er meget fleksible i forhold til dine ønsker for arbejdstiden.

For at ansøge til dette job send dine informationer til stellaoverby@gmail.com