Antal aktive annoncer lige nu

  • 232 Ledige jobs


Nytlægejob.dk viser stillinger til danske læger i både Danmark og udlandet, særligt Norge og Sverige. Vi formidler alle typer af jobs for læger, både i offentligt og privat regi: lægevikariater, jobs i almen praksis, salg af praksis, lægejob på privathospitaler og i pharma- og medicoindustrien.

Vores mål er at give et samlet overblik over udvalget af lægejobs som et one-stop site for jobsøgende læger. Vi er målrettet læger, og du skal ikke hoppe mellem flere forskellige sites for at få overblikket.

Lægers kompetencer er i høj kurs. Jobmulighederne rækker langt ud over den traditionelle opfattelse af hvad et lægejob går ud på. Det vil vi gerne være med til at vise.

Jobs fra blandt andre…

nytlægejob.dk er en uafhængigt jobportal. Vi er ikke tilknyttet en fagforening eller arbejdsgiverorganisation. Til gengæld er har vi ambitioner om at blive Danmarks største jobportal for lægejobs, målt på antal viste jobs.

Job-site målrettet læger
Vores jobportal er målrettet rekrutteringen af læger. Vi har et netværk på over 10.000 besøgende, medlemmer af vores SoMe grupper og jobagenter.  
Aktuelt driver vi sitet nytlægejob.dk samt FB grupperne “Lægejobs i Udlandet”, “Lægeliv – erfaringsudveksling og karriereråd” og “Lægeliv i almen praksis – erfaringsudveksling og jobs”.


Kontakt os på e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

De bedste hilsner

Team nytlægejob.dk
Kontakt@nytlaegejob.dk