liste med danske vikarbureauer for læger

Liste over vikarbureauer for læger i Danmark

Der findes ganske mange vikarbureauer i Danmark for læger. Vi har lavet en liste over vikarbureauer for læger i Danmark. Hvis der er et bureau vi har glemt, så skriv til os.

Vikarbureauer for læger der tilbyder vagter i Danmark

Carelink Norden
Sender danske læger til Norge.

Medflex
Lægejob i Danmark som vikar

Medassist.dk

Medicotrust

Nordic Medicare

Surgiteam

Transmedica

Vikarlæger.dk

Vikteam


Fordele og ulemper ved at bruge et vikarbureau som læge

Mange danske læger er tilknyttet et eller flere vikarbureauer, enten for at bruge vikararbejdet som bi-job eller som eneste beskæftigelse i en periode af deres karriere.
At bruge et vikarbureau som læge har både fordele og ulemper. Her er en oversigt over nogle fordele og ulemper ved at bruge et vikarbureau som læge:

Fordele:

  1. Fleksibilitet: Når du arbejder gennem et vikarbureau kan du i princippet arbejde når du selv ønsker.
  2. Du lærer flere steder at kende på kort tid. Arbejde gennem et vikarbureau giver læger mulighed for at arbejde på forskellige steder, så du får en fornemmelse af fx arbejdsmiljøet. Det kan du bruge til at beslutte om du vil søge fast arbejde på afdelingen.
  3. Mindre administrativt arbejde: Vikarbureauer tager sig ofte af administrative opgaver som kommunikationen med arbejdsgiver, lønforhandling m.v. Så kan du fokusere på patientbehandlingen.
  4. Højere løn. Det betyder også noget…

Ulemper:

  1. Usikkerhed: I princippet kan du jo arbejde når du ønsker… men efterspørgslen efter vikararbejdet er ikke stabilt… så det er ikke sikkert der er ledigave vagter, når du ønsker det…
  2. Hvad med sygdom ? Det er vigtigt at få afdækket hvilke regler der gælder hvis du bliver syg. Ellers kan du risikere både at være syg og fattig….
  3. Du får ikke de prestigefyldte opgaver. Som vikar kan du regne med at få rutineopgaverne, og ikke fx. opgaver med prestige eller muligheder for faglig udvikling.
  4. Begrænset adgang til fordele: Læger, der arbejder som vikarer, kan ofte mangle fordele som sygesikring, pension og ferie, som normalt tilbydes i faste stillinger.

I sidste ende afhænger beslutningen om at bruge et vikarbureau af dine præferencer. Nogle læger kan finde stor værdi i fleksibilitet og varieret erfaring, mens andre måske foretrækker mere stabilitet og fordele, der følger med faste stillinger.

Liste over vikarbureauer for læger i Danmark

Vores arbejdsplads, Løn og vilkår, Jobsøgning