Psyk-vikarservice søger læger til kortere eller længere vikariater i psykiatrien. God løn og fleksibilitet.

Søger du at hjælpe nogle af vores udsatte medmennesker, søger du mere frihed til selv at bestemme dine arbejdstider, søger du mere tid til familie og fritid eller søger du nye udfordringer og spændende opgaver i psykiatrien?

Er du læge og har mindst to års erfaring med at arbejde i psykiatrien, så kan du være den vi leder efter. Vi søger læger til vikariater i psykiatrien. Vikariaterne kan være af kortere eller længere varighed. Enkelte vagter kan også forekomme.

Vi kan tilbyde dig ansættelse som lønmodtager eller samarbejde som selvstændig erhvervsdrivende.

Vi tilbyder attraktive honorarer og gode arbejdsvilkår.

Ønsker du at blive en del af vores at blive lægevikar hos os, så ansøger du ved at udfylde nedenstående formular

Meld din interesse

  Godt at høre. Hvis du har mod til at hjælpe nogle af vores udsatte medmennesker, og søger du mere frihed til selv at bestemme dine arbejdstider, så tryk på "næste" og registrer dig hos os.

  Som psykiater kan du få attraktive arbejdsvilkår hos Psyk-vikarservice.dk - tryk på "næste" for at melde din interesse.

  Godt at du er interesseret. Hos Psyk-vikarservice skal man dog have et par års erfaring for at få vagter. Velkommen tilbage.  Tak! Du er næsten færdig med melde din interesse.

  Nu kan du indtaste dine kontaktoplysninger.

  Om Psyk-vikarservice
  Psyk Vikarservice er et bureau, der leverer kvalificerede medarbejdere til psykiatriske afdelinger – også retspsykiatrien, bosteder, socialpsykiatrien, lokalpsykiatrien, på plejecentre, i eget hjem, på misbrugscentre og i fængsler. Vores medarbejdere varetager også den psykiatriske sygepleje hos patienter i somatikken.
  Psyk Vikarservice er behjælpelig med velkvalificerede medarbejdere til specialopgaver, som enkeltmandsprojekter, hos både kommuner og private.

  Medarbejderne hos Psyk Vikarservice er specialiseret i at arbejde med mennesker, der er ramt af en psykisk lidelse i en kortere eller længere periode af deres liv.

  Vores medarbejdere har mindst 2 års erfaring i psykiatrien.

  For at ansøge til dette job send dine informationer til kontakt@nytlaegejob.dk