De syv lægeroller – Professionel

Er du “professionel” ? Ja, selvfølgelig er du det. Særligt når det gælder det image, du vil vise i dit CV. 
Hvis du skriver noget reflekteret om din egen rolle, så vil det passe fint her

Emner du kan skrive på:

– Hvad slags læge har du ambitioner om at blive?
– Har du en rollemodel du forsøger at efterstræbe?
– Måske forsøger du at være en rollemodel for andre
– Kan du tage en beslutning – og kender du dine begræsninger !!
– Kan du inddrage andre synspunkter end dine egne i en beslutning, men alligevel tage ansvar for den endelige beslutning?
– Hvordan opfører du dig, når der er travlt ? Bliver opkørt, eller er du fortsat rolig og høflig…og ja…professionel….
– Overvejelser omkring specialevalg.

Eksempler

Mindre erfaren
Jeg tænker meget over hvilken slags læge jeg godt kunne tænke mig, at være. Jeg er selv meget inspireret af et par af mine tidligere vejledere, hvis måde at være læge på tiltaler mig meget: De er vellidte og fagligt dygtig, men kender sine gene faglige begrænsninger. I det daglige lægger jeg vægt på at rådføre mig med kollegaer, hvis… osv.

Mere erfaren
I mit arbejde bestræber jeg mig på, at kunne tage beslutninger hurtigt, men respektfuldt og indragende overfor patienten. Jeg bestræber mig, på at være en rollemodel for yngre læger, og vil gerne vise dem at man …. osv.

De 7 lægeroller