Vi søger dig, der er læge med erfaring fra almen medicin, og har en dansk og enten en norsk eller svensk lægeautorisation.

Vores digitale klinik er i konstant vækst, og vi opfordrer derfor læger med erfaring inden for almen medicin, der ønsker at arbejde digitalt til at ansøge.Vil du hjælpe patienter over video? Har du interesse eller erfaring med patientbehandlingen ved at bruge telemedicin?

Kom og skab fremtidens digitale sundhedsvæsen
Som den første virksomhed i Norge lancerede Eyr videokonsultation på telefonen i 2016, og siden da har vi leveret gode og sikre digitale sundhedstjenester til over 300.000 patienter i både Norge og Danmark. Hos Eyr arbejder vi på at gøre sundhedstjenesten bedre og mere tilgængelig for alle. Hos os arbejder sundhedspersonale og teknologer tæt sammen for at tilbyde læger det bedste værktøj og dermed give patienterne den bedste behandling. Vi har udviklet en skalerbar og gennemtestet platform, der gør dialogen mellem patient og læge lettere både på forhånd, under lægekonsultationen og i dialogen bagefter. At arbejde som læge i Eyr er både teknologisk og medicinsk et nyt arbejde, hvor vi giver god plads til innovation inden for sikre rammer. Du får hurtigt erfaring med den fremtidige digitale sundhedsløsning og faglig kvalitet i udviklingsprojekter. Vi vokser stadig, og er ved at være på et niveau, hvor vi kan påvirke den retning, virksomheden tager, og hvor vi kan være pioner inden for digitale sundhedstjenester i Danmark og internationalt.

Arbejd hvor og hvornår du vil
Alle vores læger får en grundig oplæring. Når du har gennemført oplæringen, kan du arbejde hjemmefra. Det forventes at du kan arbejde både på hverdage og i weekender. Det forventes derudover at du kan arbejde på dag- og aftenhold. Vores åbningstider er 8-22 på hverdage og 10-22 på weekender/helligdage. Et job hos Eyr er fleksibelt, og det kan således kombineres med et andet job – du bestemmer dermed selv indtjeningsmulighederne ud fra arbejdsmængden. Vi leverer et cloud-baseret journaliseringssystem og forsikringer, og vi tilbyder en meget fleksibel arbejdsdag. Selv hvis du foretrækker at arbejde alene, er du aldrig helt alene. Vi er altid flere på vagt, hvilket sikrer, at du altid kan søge råd hos dine kolleger, så du altid har muligheden for at rådgive dig med dine kollegaer, uanset om det er et teknisk spørgsmål, eller om du ønsker at konferere.

Lidt om dig
Du finder det spændende at arbejde med digitale sundhedstjenester.
Du har interesse for digitaliseringen af sundhedssektoren og mener, at teknologisk innovation inden for sundhed er positivt. Du har stor faglig integritet, du er dygtig og professionelt sikker i din praksis. Du kommunikerer godt med dine patienter. Du er venlig og imødekommende.

Det er også et krav, at du udover Danmark kan arbejde i Sverige eller Norge (dobbel lægeautorisation) og kan tale norsk eller svensk.

Lær af de bedste og vær med til at påvirke fremtidens sundhedsvæsen!