Sæt din praksis til salg på Danmarks største jobsite for lægejobs. nytlægejob.dk tilbyder annoncer for køb og salg af almen praksis og speciallægepraksis. Så er du praktiserende læge og vil sælge din klinik eller måske en andel i en klinik, så sæt en annonce på hos os. Vores løsning er effektiv og prismæssigt rimelige.

Vi har både betalte og gratis annoncer.

Fordele:
– Bliv set på Danmarks største jobsite kun for lægejobs
– Mulighed for anonymisering af annoncen (bare spørg)*
– Få jobbet vist i vores netværk på sociale medier*
– Lad os sende muligheden ud til interesserede læger på mail – vi har over 5000 læger på listen*
– Fremhævet annonce* (op til 10 gange flere besøg)

* gælder betalte annoncer jf. bestillingsformularen.

Vi kan også skræddersy en løsning til jer, hvor I fx. fortæller mere om livet i som praktiserende læge i netop jeres praksis.

Kontakt os allerede i dag.

Vi ved, at det kan være en både tidskrævende og stressende proces at sælge praksis. Det er jo ofte noget man har arbejdet med og i, i en del år. Der er mange relationer også, forbundet med “jobbet”. Derfor skal det være enkelt og nemt at annoncere.
Og det skal være til en rimelig pris.

Tænk på det som hvis du skulle sælge dit hus. Ville du nøjes med at annoncere det på Facebook og så håbe på at en fra netværket eller nabolaget meldte sig som køber? nej vel ?!? Man vil i stedet sikre sig en bred visning, så også de passive købere (dem der ikke vidste de kunne være interesserede) fik set muligheden.
Tænk på det på samme måde hvis du skal have en ny kompagnon ind i praksis.

Billede af Mohamed Hassan fra Pixabay