Kender du nogen der har arbejdet som læge i et fængsel?  Nej vel, men det lyder spændende og anderledes, ikke sandt? Læs endelig videre, da vi tilbyder her en spændende og meningsfuld stilling.

Er du specialist i almen medicin eller har et lignende klinisk speciale? Er du midt i karrieren og drømmer om at prøve noget helt andet? Har du for nylig afhændet din praksis, men ønsker fortsat at bidrage til sundhedsvæsenet? Hvis du er fagligt nysgerrig og søger en udfordrende og meningsfuld hverdag, så er denne stilling lige noget for dig. Vi søger en passionerede læge, der kan arbejde selvstændigt og som ønsker at gøre en forskel for mennesker på kanten af samfundet.

Om Sundhedsenheden
Du bliver hos os en del af Sundhedsenheden, der varetager sundhedsbetjeningen af alle indsatte i Kriminalforsorgen Sjællands fængsler og arrester. Sundhedsenheden består af en tværfaglig medarbejdergruppe, som du vil arbejde tæt sammen med. Vi kan tilbyde dig et fleksibelt job i Sundhedsenheden, hvor der er fokus på god tid til at løse de faglige opgaver, som primært er almenmedicinske.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • En spændende stilling på en dynamisk og alsidig arbejdsplads.
 • En hverdag med anderledes, interessante og overraskende problemstillinger, hvor din faglighed stimuleres og udfordres.
 • Faste arbejdstider og en god balance mellem arbejde og fritid.
 • En meningsfuld hverdag med patienter, der sætter pris på din indsats.
 • Et trygt og sikkert arbejdsklima med fokus på sikkerhed og samarbejde.
 • En arbejdsplads, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på sundhedsbetjeningen.
 • Faglig sparring og vidensdeling – fysisk og/eller virtuelt på tværs af Områderne på Sjælland med engagerede og humoristiske kollegaer.
 • Nært og godt samarbejde i dagligdagen med sygeplejersker på den aktuelle institution – fysisk og/eller virtuelt.

Hvem er du?

Du trives med at arbejde i et levende og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere.

Vi kunne godt tænke os, at du opfylder følgende:

 • du er speciallæge i almen medicin eller har anden relevant klinisk speciallægeuddannelse
 • du er faglig stærk, alsidig, og tager ansvar for dine opgaver og træffer beslutninger
 • er du ikke speciallæge må du have solid erfaring, gerne inden for misbrugsbehandling og psykiatri
 • du sætter pris på at arbejde selvstændigt, da du på de mindre institutioner kan skulle afvikle konsultationerne som ene sundhedsperson på dagen.

Om stillingen

Ansættelsen kan være som speciallægekonsulent eller afdelingslæge, alt efter ønske om stillingstørrelse.

Kriminalforsorgen Sjælland dækker over et større geografisk område.

Stillingsstørrelse og arbejdssted vil derfor være efter nærmere aftale, og tage udgangspunkt i kandidatens geografiske udgangspunkt og ønske om stillingsstørrelse.

Vores matrikler er af forskellig størrelse, og behovet for lægedækning på den enkelte institution svinger fra ca. 1-3 dage om ugen. Sundhedsenheden betjener følgende institutioner: Jyderup Fængsel, Nykøbing Fængsel, Storstrøm Fængsel, arresterne i Roskilde, Ringsted, Holbæk, Kalundborg, Køge, Slagelse, Næstved og Nykøbing Falster.

Arbejdstiden er dagtid. Der er ikke aften- eller weekendarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Du ansættes i henhold til Overenskomsten for speciallæger i staten. Du kan blive ansat enten som afdelingslæge eller som speciallægekonsulent. Der er mulighed for at forhandle individuelle tillæg.

Som afdelingslæge ansættes du med en fast månedsløn. Vi ønsker i udgangspunktet at besætte fuldtidsstillinger (37 timer pr. uge).

Som speciallægekonsulent aflønnes du med timeløn fastsat i overenskomsten. Arbejdstiden udgør op til 15 timer om ugen.

Som fastansat medarbejder skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN).

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen Sjælland.

Om Kriminalforsorgen Sjælland

Kriminalforsorgen Sjælland omfatter 4 institutioner bestående af 2 lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt 9 arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk.

Søg stillingen

Når du søger stillingen, skal du angive om hvorvidt du søger stillingen som afdelingslæge eller speciallægekonsulentstillingen.

Du søger stillingen via knappen “Søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til en af de ledige stillinger.

Vi behandler løbende ansøgninger og indkalder til samtaler indtil vi har fundet den rette kandidat, hvorfor der ikke er angivet ansøgningsfrist.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal uploades i rekrutteringssystemet.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte overlæge i Sundhedsenheden Ditte Skovdal på tlf. 7255 5331.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Mette Jacobsen, tlf. 7255 5586.