Teladoc Health er en del af verdens største udbyder af online-sundhedstjenester og en innovativ leverandør på det danske marked. Vi servicerer verdens ledende forsikringsselskaber, arbejdsgivere og sundhedssystemer, og hjælper derigennem millioner af mennesker verden over med deres sundhed gennem en tillidsfuld relation.

Om stillingen

Teladoc Health Danmark søger nye kolleger til varetagelse af vores online læge service. Vores fokus er altid ”patientens bedste” med høj faglig og etisk standard. Vi lægger vægt på at have tid til at tale med patienterne og finde den løsning, der er bedst for dem.

Vi har et tæt kollegialt netværk, hvor du altid har vagt med flere læger og altid har adgang til kvalificeret sparring på tværs af specialer.

Der er tale om online konsultationer på telefon og video. Arbejdet foregår hjemmefra og al arbejdsudstyr leveres til hjemmeadressen.

Hvem er du?

Du er læge og har +5 års anciennitet med klinisk erfaring. Speciale er ikke afgørende, dog prioriteres specialer med klinisk patientkontakt. Du er omgængelig og jordbunden og god til at tale med andre mennesker. Vi prissætter gode kommunikationsegenskaber i både modtager og afsender funktion. Du er fleksibel og lærevillig og sætter pris på online kontakt.

Du kan begå dig teknologisk i diverse IT-systemer, og du er ikke bange for at prøve noget nyt. Du er bevidst om dine grænser og om i hvilket felt, telemedicinen har de bedste betingelser.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en tilpasset arbejdsplads, hjemme hos dig selv med mange gode online kolleger. Vi sparrer både fagligt og socialt via vores teams kanal, der fungerer både som konference lokale og kaffestue. Du er aldrig alene, hjælp og sparring er altid kun et tastatur tryk væk. Der er altid en senior læge tilgængelig, og der er et frodigt lærende miljø.

Du får en meget stor fleksibilitet i din hverdag, uden at bruge tid og penge på transport og parkering. Du kan vælge faste arbejdstider eller et mere fleksibelt skema, afhængig af, hvad der passer dig bedst.

Arbejdstid: 25-30 timer/uge, evt. 20 timer hvis det passer bedre.


Om Teladoc Health

I Teladoc ønsker vi at skabe et godt arbejdsmiljø med lige muligheder for læring og vækst. Der opmuntres til kreativitet og innovation, når vi kontinuerligt arbejder for at forbedre vores produkt og effektivitet. Vi prioriterer, at vores kollegaer skal opleve den samme omsorg, respekt og de samme værdier internt som de forventes at levere til vores kunder. Kort fortalt, vi tager glædeligt vores egen medicin. Hvis det lyder som noget for dig, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning.
Søg på LinkedIn (Tryk på “søg jobbet”) eller skriv til Teladoc (att Kia Marstal)

cph@teladochealth.com

*vær opmærksom på, at alle ansøgninger slettes efter 6 mdr. Iht GDPR.

Hos Teladoc Health Danmark ser vi vores indbyrdes forskellighed og individualitet som en styrke. Vi går ikke på kompromis med fagligheden og den gode kundeoplevelse. Vi er stolte af at være en arbejdsplads, der tilbyder lige vilkår og muligheder uanset race, hudfarve, herkomst, religion, køn, national oprindelse, seksuel orientering, alder, statsborgerskab, civilstand, handicap eller kønsidentitet.