betalte spørgeskemaundersøgelser

Få honorar for markedsundersøgelser for læger

Hvis du er klinisk arbejdende læge, er der forskellige muligheder for at deltage i betalte markedsundersøgelser, hvor du modtager kompensation for din tid. Du kan tjene fx. 300-1000 DKK, afhængigt af undersøgelsens omfang og om det er en online undersøgelse, telefoninterview eller en anden type forskningsmetode. Virksomheden M3 Global Research er en af de større aktører inden for markedsundersøgelser inden for sundhedssektoren. Her vil vi forklare, hvordan det fungerer, og adressere de mest almindelige myter om betalte undersøgelser for læger. Artiklen indeholder et afilliate link til M3, det hjælper med holde vores hjemmeside i gang.
Vi fortæller dig her hvordan du få honorar for markedsundersøgelser for læger.

Hvordan fungerer det?
Efter du har tilmeldt dig M3’s forskningspanel for sundhedspersonale, vil du begynde at modtage invitationsmails til betalte undersøgelser, som du potentielt passer til målgruppen for. Du kan derefter udfylde din profil på din M3-konto ved at besvare spørgsmål om din profession, speciale, erfaring m.v., så du kan blive inviteret til relevante undersøgelser, der passer til netop din profil.

Før du kan deltage i en betalt undersøgelse, skal du besvare nogle online screeningsspørgsmål for at sikre, at du er i den præcise målgruppe. Det kan være et nåleøje, men hvis du består, vil du enten blive dirigeret til en online undersøgelse eller planlagt til et telefoninterview, afhængigt af hvad du har tilmeldt dig til.

Undersøgelser lukker, når der er nok respondenter, og det kan ske hurtigt.

Efter du har gennemført en betalt undersøgelse, vil du kunne se kompensationen på din M3-konto, kaldet “M3 Wallet”. Kompensationen vil være tilgængelig i din wallet efter undersøgelsen er afsluttet, hvilket kan variere mellem nogle dage eller nogle uger, afhængigt af hvornår du deltog. Når beløbet er i din M3 Wallet, kan du anmode om, at beløbet overføres til din almindelige konto.

Hvor meget kan du tjene?
Du kan forvente at tjene en god timeløn, selv efter danske standarder. For 30-minutters online undersøgelser er 300 DKK og mere almindelige. For en times telefoninterview eller online fokusgruppe kan du tjene op til 1000 DKK per time, nogle gange mere for læger fra visse specialer.

Hvilke undersøgelser taler vi om?
M3 Global Research hjælper medicoindustrien med at få adgang til feedback og ekspertudtalelser fra læger og forskellige andre fagfolk om produkter og tjenester, der enten markedsføres nu eller potentielt skal markedsføres i fremtiden. Dette kan fx. omfatte nye receptpligtige lægemidler, medicinsk udstyr, forsikringsrelaterede spørgsmål eller forskellige behandlingsmuligheder for specifikke sygdomme.
Undersøgelserne kan være online spørgeskemaer eller telefoninterviews.

Spam eller scam?
Du kan forvente at modtage invitationer til at deltage i betalte undersøgelser via e-mail. Mængden afhænger af, hvor mange undersøgelser der er tilgængelige inden for dit speciale. Der er ingen spam. Og det er heller ikke en svindel: M3 Inc. er en offentligt handlet virksomhed på Tokyo Stock Exchange.

Er det indirekte reklame?
Det er ikke vores erfaring, at det er indirekte reklame. Virksomhedsnavne nævnes ikke, og der er nudging hen imod specifikke svar.

Hvordan bliver jeg betalt?
Når du logger ind på din M3-konto kan du se hvad du har optjent og vælge en betalingsmåde, fx overførsel til din bankkonto

Hvordan tilmelder jeg mig? Du kan tilmelde dig M3 her. Når du tilmelder dig, skal du gennemgå en valideringsproces for at sikre, at du er en sundhedsprofessionel, og for at verificere din identitet. For at være ærlig er det noget besværligt.
På den anden side er det også et tegn på, at der er kontrol med hvem der deltager.

Hvad sker der med mine data og survey-besvarelser?
Dine data beskyttes gennem GDPR-regler og ISO-certificeringer. Dette betyder, at dine personlige data aldrig deles eller sælges til tredjeparter. Dine undersøgelsesbesvarelser er altid anonyme, medmindre det tydeligt er blevet kommunikeret til dig på forhånd.

___________________________________________________
Søgeord: Få honorar for markedsundersøgelser for læger

Se andre spørgeskemaundersøgelser for læger her.

Advertorial, Økonomi