Hvem ønsker ikke det gode lægeliv?
Vi søger 2 dygtige og engagerede læger til en fast stilling fra d. 01.01.25. Allerhelst speciallæger i en §24, men er du ikke speciallæge endnu og kan tage et vikariat på min. 6 måneder, så kontakt os gerne 🙂
Om os
Familielægerne Jetsmark er en ny klinik som åbner pr. 01.01.25 og udgår af Regionsklinik Pandrup. Den har 3 lægekapaciteter og består af 2 ejerlæger, Anne Grave og Axel Thomsen. Personalet består af 7 erfarne sygeplejersker hvoraf flere kender patienterne gennem mange år. De glæder sig alle til at fortsætte hos Familielægerne Jetsmark. Vi tror på, og har også erfaring med, at fordelen ved udelukkende at have sygeplejersker som roterer i hhv. sekretariat, lab. og konsultation giver en mere faglig og harmonisk personalegruppe samt en mere robust klinik. Noget som kun kan bakkes op af den ledende sygeplejerske Ditte: ”Man mærker tydeligt den familiære stemning som hersker i klinikken. Alle er vant til at hjælpe hinanden – Man er glad for at tage på arbejde”.
Vi ønsker og glæder os til tilgangen af uddannelseslæger fra omkring sommeren 2025.
Vores klinik ligger smukt placeret i Pandrup/Kås mellem nybyggede Jetsmark skole og Jetsmark idrætscenter – kun ca. 30 minutters kørsel fra Aalborg.
Vi bruger EG-Clinea. Arbejdstid fra 8.00-15.00, fredag 8-12. Man vil således have vagten til 16.00 ca. 1 gang om ugen.
Hos os får du:
• Dit eget kontor med udsigt til park, som du kan indrette som du vil.
• Skemasat administrationstid på 2 timer dagligt inden kl. 15.00.
• 4 dages arbejdsuge.

• Ferierul på lige fod med Anne og Axel. Dvs. rotation af 2 læger på arbejde og 2 læger fri hhv. efterårsferie/vinterferie, første/sidste 3 uger af skolernes sommerferie.

Som familielæge hos os vil du blive ansat i en delekapacitet, hvilket giver dig en række fordele:
• Reduceret lægevagtsbyrde: Du vil kun være forpligtet til halvt så mange lægevagter som i en almindelig stilling. Man må selvsagt gerne tage flere, hvis man ønsker det.
• Mulighed for at arbejde med en læsemakker/ven: Arbejd sammen med en kollega uden økonomiske bånd.
• Mindre patientbyrde: Med 5500 patienter i klinikken vil du kun være ansvarlig for 1375 patienter og have mere tid til den enkelte.
• Fuld bevilling af midler fra efteruddannelsesfonden – også selv om man er ansat i en delekapacitet.
Vores motto er “Frihed under ansvar.” Vi stræber efter at have et arbejdsliv og fritidsliv, hvor der er plads til det hele, uden at gå på kompromis med noget. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø skaber den bedste patientpleje, og vi prioriterer både faglighed og trivsel højt. Derfor vil der også være
ugentlig fællesundervisning og mulighed for bordtennis i fællesstuen.
Hvorfor skal du søge det:
Fordi du ønsker at se en bred og spændende skare af patienter of samtidig have den administrative tid til at kunne følge op herpå.
Fordi du ønsker at blive en del af et fællesskab der huser en harmonisk og robust personalegruppe.
Fordi du i en ny klinik vil du få rig mulighed for, i det omfang du lyster, at have indflydelse på udviklingen og opfordres til selv at søsætte egne projekter.
Rig mulighed for personlig udvikling. Det både som tutorlæge, oplæring i ultralyd, plejehjemslæge, ledelse i det omfang du ønsker.
Vi søger dig, som…
• Har lyst til at være her i længere tid
• Passer ind i vores søde og energiske team.
• Er stabil, faglig kompetent og samvittighedsfuld overfor både patienter og kollegaer.
• Kan arbejde i det tempo, som almen praksis kræver.
Løn snakker vi om 🙂
Hvis dette lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig og gerne inden 01.10.24.
familielaegernejetsmark@gmail.com
Yderligere kontaktoplysninger kan ses via ansøgningsknappen.