Som dansk læge har du mulighed for at søge autorisation i Dubai. Det kan være en svær og tidskrævende proces. Vi fortæller dig her hvordan du gør. Artiklen indeholder også kontaktinformationer til rekrutteringsfirmaet Unique Healthcare Consultancy, som har mere end 10 års erfaring med at få europæiske læger til Dubai.

HVORFOR ARBEJDE I DUBAI
Der er flere grunde til at læger fra europa vælger at arbejde i Dubai i kortere eller længere tid: Klima, skattefri indkomst på et højt niveau, og høj faglig standard er nogle af grundene.

Skattefri Indkomst: Du har mulighed for at tjene din løn 100% skattefrit i Dubai. Du behøver ikke betale formueskat, selskabsskat eller indkomstskat. Lønnen er høj, og du har udover lønnen række fordele: ferie, boligtilskud, betalt overarbejde, sygesikring, flybilletter og fratrædelsesgodtgørelse samt et fantastisk socialt liv i en livlig, sjov og energisk by.

Klimaet:

Fagligt niveau: Der er over 40 store hospitaler i Dubai. De har top-moderne faciliteter og et højt fagligt niveau.

doctor-license-in-dubai Fordele og Pakke Attraktiv løn og gode fordele, herunder generøs årlig ferie, boligtilskud, betalt overarbejde, sygesikring, flybilletter og fratrædelsesgodtgørelse samt et fantastisk socialt liv i en livlig, sjov og energisk by. Du behøver blot at få en lægelicens i Dubai, og alle disse fordele vil være tilgængelige for dig.

doctor-license-in-dubai
Sundhedsmyndighederne i Dubai har etableret retningslinjer og licenskrav for udenlandske læger, der ønsker at praktisere medicin i byen. Besøgende læger falder typisk ind i to kategorier: dem, der arbejder på kort sigt som konsulenter eller specialister til et specifikt projekt eller opgave, og dem, der er ansat af sundhedsfaciliteter i Dubai for at yde specialiserede tjenester i en begrænset periode.

Det anbefales, at besøgende læger har en ordentlig konsulent for at forstå de specifikke krav og procedurer for at arbejde som læge i Dubai, da disse regler kan udvikle sig over tid.

Hvad hvis du ikke har en medicinsk licens i Dubai? Medicinske fagfolk, der planlægger at praktisere i byen Dubai eller et hvilket som helst sted i De Forenede Arabiske Emirater, skal anskaffe sig en licens. Vi hjælper med procedurerne for medicinsk licens i Dubai.

Vi assisterer dig med at opnå licensen for følgende specialiteter på fuldtids- eller besøgsbasis:

Plastikkirurger Dermatologer Øre-Næse-Hals kirurger Ortopædkirurger Anæstesiologer Vaskulære kirurger Tandlæger Alment praktiserende læger Almene kirurger Neurokirurger Fødselslæger og gynækologer Sygeplejersker Og andre Det, vi har fundet ud af gennem årene inden for sundhedsindustrien, er, at hospitaler og klinikker sandsynligvis ikke vil overveje nogen ansøgning, hvis kandidaten ikke har licensen i hånden. Med vores ekspertise og erfaring vil vi sikre, at din ansøgning går så glat som muligt igennem for at reducere risikoen for, at den bliver afvist af sundhedsmyndigheden. For at få en lægelicens i Dubai kan du regne med vores ekspertise. Licenseringsprocessen er velkendt for at være meget udfordrende for personer, der ikke er fortrolige med processen. Derfor er det nødvendigt at have licensansøgningen klar først. Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil hjælpe dig med at få en medicinsk licens i Dubai. Vores dedikerede eksperter er til stede for at yde hjælp på hvert trin.