Tips

Der er mangel på læger i mange specialer. Derfor kan det til være vanskeligt at finde en vikarlæge eller en en ny, fast læge. Det gør sig også gældende til lægejobs med attraktiv løn, arbejdstider og geografisk placering.

Her er nogle tips til hvad der er ofte giver ekstra opmærksomhed om jobopslag på nytlægejob.dk

1. Overskriften skal afspejle det absolut bedste ved jobbet
Overskriften er den information om jobbet, som ses af flest personer. Hvad er det aller, aller bedste ved jobbet? Er det arbejdstiderne? Friheden ved at være egne chef i praksis? De sjove kollegaer?

2. Skriv noget om lønnen (gerne i overskriften).
Opslag med angivelse af en god løn, helst med et cirka beløb, får mange flere "besøgende" end andre opslag - virkeligt, virkeligt mange flere.

3. Brug et billede i opslaget
Et billede kan fortælle meget om hvad virksomheden lægger vægt på. Brug gerne mange billeder

4. Fortæl historien
Fortæl gerne historien: Hvem er I, hvor kommer I fra?

5. Kan I starte med en vikar ?
En del læger vil finde det attraktivt at kunne starte som vikar, for bare at prøve en mulighed af. Så hvis I er indstillet på det, så skal det da helt bestemt fremhæves i opslaget, eller i overskriften (der var den igen, den med overskriften). 

6. Del opslaget på Facebook olign.
Det er nemt at dele jobopslag fra nytlægejob.dk på Facebook. Brug ikonet i højre side af opslaget. Del det vidt og bredt.

7. Del jobbet på de sociale medier + få opgraderet til en "premiumannonce"
Hvis I deler opslaget på en relevant gruppe på et socialt medie, så kvitterer vi med at opgradere opslaget. Kvit og frit.

8. Genindryk opslaget på www.nytlægejob.dk
Der er aktuelt 2-3000 besøg på sitet per måned. Hvis du genindrykker opslaget, bliver det vist på forsiden igen og udsendt med nyhedsmailen ("jobagenten"). Basisannoncer er fortsat gratis.

9. Sæt opslaget på en onsdag eller en søndag
Af en eller anden grund er der mest aktivitet på sitet netop de dage. Søger folk nyt job når mandagen står for døren?

Held og lykke


Ovennævnte tips er erfaringsbaserede... der er ikke evidens bag... endnu... more reserach is needed... og det er uden ansvar i øvrigt....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.