Vil du være en del af et lægehus, hvor vi holder både de faglige og kollegiale faner højt, fordi vi har et ganske særligt tværfagligt samarbejde?
Vi tilbyder en afvekslende hverdag, hvor du primært arbejder med reelle lægefaglige problemstillinger.
Arbejdet består af konsultationer og sygebesøg samt supervision af personale. Supervision er en funktion, hvor du har mulighed for fordybelse i opgaver og sammen med sekretær eller behandlersygeplejerske og patienten medvirker til at optimerer kvaliteten i udredning og behandling.
Der er mulighed for at deltage i kvalitetssikringsprojekter og i administrative og ledelsesmæssige opgaver. Vi har og benytter ultralyd i vores diagnostik.
Hver onsdag har vi intern undervisning, hvor vi både opdaterer hinanden på nye undersøgelsesmetoder og dykker ned i forskellige fagområder. Her kommer du også på banen sammen med vores 3 andre speciallæger
”Du kan glæde dig til at blive en del af et hus, hvor vi har et stort engagement omkring trivsel – det gælder både patienter og kolleger,” siger praksismanager Kristina Balle.
FOR OS ER GOD BEHANDLING EN FÆLLES SAG
Vi går op i, at det skal være en tryg oplevelse at gå til lægen. Og at alle vores patienter skal mærke, at vi er nærværende. Også selvom vi har 9.000 af dem. Derfor har vi organiseret os sådan, at patienterne altid bliver mødt af de samme sygeplejersker og sekretærer, når de henvender sig til os.
Vi har længe været på forkant med at uddelegere en del af arbejdet til vores behandlersygeplejersker. Derfor kan du se frem til en hverdag, hvor vi samarbejder mere, end man ser de fleste andre steder.
Vi har hinandens ryg – som kolleger og mennesker
Når hverdagen byder på alt fra skovflåter til de helt tunge diagnoser, kræver det, at vi har hinanden at falde tilbage på som kolleger. Det gælder selvfølgeligt fagligt, hvor vi er kvalitetsbevidste og gode til at omstille os til nye arbejdsgange. Og så er vi (heldigvis) lige så gode for hinanden socialt.
”Vi er hamrende gode til at løfte hinanden i frokostpauserne. Og flere af os går til sport sammen i fritiden, så vi er ret tætte – men ikke sammenspiste, så vi glæder os til at lære dig at kende,”fortsætter Kristina.
Vi bor i Sundheds- og kvarterhuset, som udover os huser bl.a. en fysioterapeut, psykolog, fitnessfaciliteter og et apotek. Det er rimelig nybygget, og du kan glæde dig til store, lyse lokaler.
DU ER SPECIALLÆGE I ALMEN MEDICIN, OG:
· kan enten være nyuddannet eller have mange patientforløb bag dig
· deler vores engagement i hele tiden at udvikle klinikken og kommer gerne selv med dine gode idéer.
SKAL DU VÆRE EN DEL AF ET VELFUNGERENDE TEAM?
Så send os din ansøgning snarest muligt, da vi løbende indkalder til samtale.
Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, vi ikke har besvaret, er du velkommen til at kontakte klinikken på ls@laegernesloejfen.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til ls@laegernesloejfen.dk