Smøla Kommune, Norge, søger en fastlegevikar til almen praksis. Praksis ligger i et fredeligt, lille ø-samfund, lige udenfor Kristiansund.
Der er ikke bro til fastlandet, men en kort færgetur.
Du kommer til at arbejde sammenmed tre andre læger, heraf en uddannelseslæge (LIS). De er indstillede på at hjælpe dig i gang som ny vikar hjælpe dig til rette i jobbet og svare på spørgsmål.
Der er primært tale om fagarbejde, 08:00 til 16:00, 40 timer uke.

Der er tale om en hasteopgave som skal besættes snarest, og 12 uger fra (måske muligheder for længere vikariat)

Løn, bolig, rejse og forsikringer…

Askeladden tilbyder god løn – over gennemsnittet for branchen. Askeladden Bemanning dækker rejseomkostninger og tilbyder dig en fuldt møbleret bolig (inkl internet) samt forsikringer.

Om Askeladden Bemanning
Askeladden Bemanning er “et mindre rekrutteringsbyrå, spesialisert på fastlegejobber i norske kommuner. Vi legger vekt på personlig kontakt og å lytte til dine behov når du skal jobbe i Norge. Som ansatt hos oss er du vår viktigste prioritet og ressurs. Vi jobber proaktivt for å tilby deg lønnsomme oppdrag i små og mellomstore kommuner, både i korte og lengre vikariater”. Vi tilbyder personlig kontakt om jobbet, før , under og efter opgaven – hos oss er du ikke bare én av mange…

Interesseret?
Dette er en hasteopgave, så hvis du er interesseret så udfyld kontaktformularen – så sender vi dine oplysninger til Tom Erik og Freddy fra Askeladden.

    Når du sender accepterer du at: nytlaegejob.dk sender dine kontaktoplysninger til et rekrutteringsbureau