Kan du skrive og har du en indsigt i lægers arbejdsvilkår, overenskomster m.m. ? Så overvej at blive freelance forfatter til blogindlæg hos os. 
Nytlægejob.dk er Danmarks største jobsite kun for lægejobs, og viser jobs (!) og generelle karriere- og livsstils tips og ideer for læger. Der er ganske stor interesse for blogindlæg indenfor kategorierne: Lægeliv, jobsøgning, Løn, Økonomi, og Lægejobs i udlandet. Derfor søger vi tekstforfattere på freelancebasis.

Dine kvalifikationer:
– Du er læge, gerne yngre læge
– Du kan skrive… hurtigt, kort og levende… og indenfor tidsfrister
– Du har en forståelse for og indsigt i en eller flere af vores emneområder for blogs (#lægeliv #lægekarriere – nytlægejob.dk (nytlaegejob.dk)
– Du har fx erfaring fra en TR funktion eller fra udlandet eller…
– Erfaring med WordPress eller tilsvarende CMS

Hvad kan vi tilbyde
– et freelance job med et kreativt element, indenfor dit fag
– En løn der ligger langt under hvad du kan tjene på fx en lægevagt
– Mulighed for at give dine egne erfaringer videre

Hvilke opgaver ligger der i jobbet?
– Research og skrivning af blogindlæg ud fra egne emneideer
– Research og skrivning af indlæg med affiliatefokus
– Research og skrivning af indlæg med emner, som bliver tildelt.
– Redaktørfunktion: Kontakt med og løbende snakke med eksterne skribenter, der er interesserede i at skrive gæsteblogindlæg.

Du kan skrive under eget navn eller under fælles pseudonymet, team nytlægejob. Du må gerne bruge AI til støtte for dit arbejde, men artiklerne vil kræve en fakta-tyngde, der aktuelt ikke kan fås med AI-tekster. Du kan derfor ikke basere dine tekster på AI.

Sådan søger du:
– Du skal sende to ting:
Dit CV og en skitse til en artikel på 300 ord om lægelivet, som du selv har forfattet. Sidstnævnte i pdf-format. Det sidste mest for at se hvilken sproglig tone du bruger i forhold til sitets.

Du skal være opmærksom på at jobbet er på freelance basis, og du bliver afregnet som sådan. Så du skal enten selv have et cvr. nummer eller oprette dig på en af de platforme, hvor man kan sende faktura uden eget cvr nummer. Vi guider med det sidste.

Skriv til os for spørgsmål: Kontakt@nytlaegejob.dk