Speciallæge i Ortopædkirurgi, Idrætskirurg på Privathospitalet Danmark

Privathospitalet Danmark

Arbejdssted Charlottenlund
Speciale Ortopædisk kirurgi
Ansættelsesstart Efter aftale
Ansøgningsfrist 20. marts 2023

Info om jobbet

Vi søger en idrætskirurg til fastansættelse hurtigst muligt.

Privathospitalet Danmark varetager i samarbejde med forsikringsselskaber og regionen behandlingen af idrætskirurgiske og idrætsmedicinske patienter. Aktuelt består sektionen af to fastansatte speciallæger, samt to konsulentansatte speciallæger.

Vi tilbyder et hospital med stor ambulant aktivitet. Vi har velfungerende dagkirurgiske forløb, hvor de fleste af vores patienter behandles. For de enkelte patienter, der indlægges, er der et sengeafsnit.

På Privathospitalet Danmark arbejder vi ud fra en holistiske tankegang. Vi tror på at operation ikke nødvendigvis er første valg for vores patienter. Vi tror på forebyggelse og tager udgangspunkt i KRAM principperne. Det måler vi effekten af med stor succes.

Vi søger en speciallæge med erfaring i artroskopisk kirurgi og med interesse for idrætsmedicin. Det forventes, at der udvises interesse for og aktiv deltagelse i beskrivelse af patientforløb og nye behandlingsprincipper, og at speciallægen vedligeholder og kontinuert opdaterer sin viden inden for det fagspecifikke område.

Ansøgere skal være speciallæger i ortopædisk kirurgi, med minimum to års erfaring.
Ansøgningen vedlægges curriculum vitae.

Om Privathospitalet Danmark
På Privathospitalet Danmark får du 120 kollegaer fordelt på både fastansatte og konsulent ansatte. Hospitalet dækker de fleste specialer, så der er rig mulighed for faglig sparring. Hospitalet har eksisteret i over 30 år, men har inden for det sidste år gennemgået en gennemgribende udvikling og fornyelse.

Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel.
Hospitalet er veldrevet, har en høj kundetilfredshed og mange dygtige personalegrupper du uden tvivl vil værdsætte. Vi er dygtige til det vi gør og påskønner når samarbejdet mellem os, samarbejdspartnere og patienterne går hånd i hånd.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til hospitalschef Bettina Hardt-Madsen på telefon 29 35 21 95 eller mail beha@phdanmark.dk.

Ansøgningsfrist: Den 20. marts 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist

20. marts 2023

Arbejdssted

Danmark
Region Hovedstaden
Charlottenlund
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Annonce ID: #2492, Offentliggjort: 2 weeks ago,