Speciallæge i oftalmologi til Øjenkirurgisk Center i Fakse

Øjenkirurgisk Center

Arbejdssted Faxe
Speciale Oftamologi
Ansættelsesstart Efter aftale
Ansøgningsfrist Ring og hør

Info om jobbet

Øjenkirurgisk Center Fakse søger speciallæge i oftalmologi 1-2 dage om ugen.

Hvem er vi:

Klinikken har siden 2008 være ejet af øjenlæge Anders Vorting. Klinikken er beliggende på Faxe Sundhedscenter. Vi er en travl klinik med et stort opland. Klinikken varetager medicinske øjenpatienter, grå stær operationer og akutte patienter.

Der opereres patienter for grå stær, klinikke har fast tilknyttet ca. 300 glaukom, ca. 800 diabetes patienter. Derud over tilses patienter med AMD, udredning for grå- grøn stær, samt andre øjensygdomme. Tilhørende til klinikken er en privat klinik, Klinik for Tørre øjne, der udreder og behandler selvbetalende patienter med IPL-behandling.

I klinikken er der udover Anders ansat 1 praksis manager/sygeplejerske, 1 sygeplejerske, 1 SSA og 1 klinik assistent, samt 3 konsulent sygeplejersker der hjælper ved ferie, sygdom og weekender

Hvem søger vi:

Behovet for at blive tilset af en øjenlæge er stigende og vi kan allerede nu mærke, at vores ventetid er steget markant det sidste år, så for at imødekomme det stigende behov hos befolkningen, søger vi en speciallæge, der har lyst og mulighed for at hjælpe os 1-2 dage om ugen, med at se vores medicinske patienter og akutte patienter på dagen. Du har lyst til sparring og vidensdeling med personalet. Diabetes screening foretages fortrinsvis af sygeplejerske.

Hvad kan vi tilbyde:

En klinik med erfarende og engagerede personale, fast ugentlig arbejdsdag, store lyse lokaler. Tæt samarbejde med de lokale læger og optikere

Vil du vide mere:

Så kan du kontakte Anders Vorting på telefon 20 73 38 15, bedst efter kl. 15.30

Ansøgningsfrist

Ring og hør

Arbejdssted

Danmark
Sjælland
Faxe
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Annonce ID: #2496, Offentliggjort: 1 week ago,