This offer has expired and is not valid anymore.

Psykiatrien Øst søger et par friske I-læger med løbende opstart

Psykiatrien - Region Sjælland

Arbejdssted Roskilde
Speciale Psykiatri
Ansættelsesstart 01-12-2022
Ansøgningsfrist Søg allerede i dag

Info om jobbet

Vil du arbejde i naturskønne omgivelser tæt på vand og skov – 20 min fra KBH H - hvor der er stort fokus  af yngre læger, og energi samt lydhørhed til at videreudvikle dette miljø.

Psykiatrien Øst søger et par friske I-læger med løbende opstart fra den 01.12.2022 eller efter aftale

Psykiatrien Øst tilbyder, ud over et fast undervisningsprogram hvor du vil både modtage, men også får mulighed for at udvikle dig selv som underviser – vi har fast fælles undervisning 3 gange om ugen. Regelmæssig supervision på det akutte behandlingsarbejde – YL-BV til rådighed og overlæge i beredskabsvagt. Der er løbende dialog med vejleder om opnåelse af de nødvendige kompetencer.

Du vil i Psykiatrien Øst blive knyttet til et lægeteam og få mulighed for at få et godt indblik i såvel akut psykiatrisk behandlingsarbejde samt mere kontinuerligt arbejde på vores integrerede afsnit. Du vil her komme i kontakte med brugere fra alle dele af psykiatrien, og med kompleksiteter der tilgodeser alle udd.-trin.

YL-gruppen er en blandet skare af I-læger, H-læger (Psykiatri, Neurologi, Almen Medicin) – vi har i hverdagene medicinstuderende til at hjælpe med at dække Skadestuen. Skadestuen er fælles vagt med vagthold fra Børn og Unge-psykiatrisk afdeling.

Der tilbydes grundig oplæring med 5 centrale dage, 1 lokal dag og 2 følgevagter - deltagelse i I-kursus i psykiatri og pædagogik II, endvidere prioriterer vi deltagelse i grundkursus i psykoterapi, og opstart af terapeutisk forløb, som kan være en fordel i senere udd.forløb – vi er især stærke ift. supervisorer i Psykodynamisk retning.

Har du særlige ønsker tager vi udgangspunkt i disse for at sikre dig et vellykket udd.forløb.

Stillingen er af 1 års varighed.

Du er velkommen til at kontakte os og evt komme på et uforpligtende besøg.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Du kan søge jobbet via dette link

Lidt om din kommende arbejdsplads

Psykiatrien har i alt tre sengeafsnit og Psykiatrisk Akut Modtagelse i Roskilde. Der findes distriktspsykiatri i Greve-Køge og Roskilde, to psykiatriske klinikker der behandler ikke-psykotiske tilstande, regionsfunktioner for henholdsvis angst, personlighedsforstyrrelse, skizofreni og andre psykoser samt dobbeltdiagnoser. Hertil kommer fx klinikken for Selvmordsforebyggelse samt Distriktspsykiatri for Ældre.

Psykiatrien Øst varetager regionsfunktion for henholdsvis angst og personlighedsforstyrrelser samt for skizofreni og andre psykoser, ADHD, udredning af udviklingsforstyrrelser hos voksne, rådgivningsfunktion for gravide, samt sexologisk klinik.

Vi arbejde recovery-orienteret og inddrager pårørende tidligt i behandlingen og har specielt fokus på børn af psykisk syge bl.a. via nøglepersoner for dette område.

Vi har fokus på evidens, kvalitetssikring og patientsikkerhed, og behandlingen er baseret på dialog og relationer i intensive behandlingsforløb. Herunder er særligt fokus på patienter med kompleks selvskade.

Vi er et Universitetssygehus. Vi er forskningsaktive bl.a. indenfor områderne nydebuteret psykose (OPUS) og personlighedsforstyrrelse. Vi har netop opstartet vores lokale Forskningshus Øst med Professor Erik Simonsen i spidsen.

Forskningen foregår i samarbejde med regionens Psykiatriske Forskningsenhed, som er beliggende i Slagelse.

Der er i alt ansat ca. 25 speciallæger i Psykiatrien Øst, vi vægter både den faglige udvikling og kollegiale/sociale netværk.

Psykiatrien er forpligtet til at indhente straffeattest til offentligt brug ved alle nyansættelser.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.Ansøgningsfrist

Søg allerede i dag

Arbejdssted

Danmark
Sjælland
Roskilde
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Annonce ID: #2400, Offentliggjort: 1 month ago,