Læge ? Bliv en del af Beredskabsstyrelsens Internationale Personelpulje for sundhedsfaglige

KENDER DU EN MED SUNDHEDSFAGLIG UDDANNELSE OG LYST TIL AT GØRE EN FORSKEL UDE I VERDEN?
Så kan de nu ansøge om at blive en del af Beredskabsstyrelsens Internationale Personelpulje.
Beredskabsstyrelsen sender løbende støtte til lande, der rammes af ulykker, kriser og katastrofer. For at styrke evnen til at sende støtte til sundhedskriser ude i verden udvider Beredskabsstyrelsen i samarbejde med Sundhedsstyrelsen personelpuljen med sundhedsfaglige personer, der kan udsendes til internationale sundhedsrelaterede opgaver med kort varsel.
- Beredskabsstyrelsen har lang erfaring med at løse opgaver i internationale brændpunkter. Fremover får vi et større fokus på sundhedsrelaterede kriser, og derfor har vi brug for folk med de rette kompetencer og af den rette støbning, siger chef for Internationalt Beredskab i Beredskabsstyrelsen, Jens Oddershede.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 31/05/2021
  • Land: All

Relaterede annoncer

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.