Caritas Klinikken søger Behandlingsansvarlig læge (deltid) samt frivillig læger

Socialt udsatte dør i gennemsnit 19 år tidligere end den øvrige befolkning - og ofte af lidelser, der ellers godt kan behandles. Derfor åbner Caritas Danmark en frivilligdrevet klinik, der får til huse hos Vesterbro Familielæge. Klinikken vil have åbent for patienter en eftermiddag/aften om ugen.

Vi søger frivillige læger og sygeplejersker til at engagere sig i klinikken én vagt om måneden samt en behandlingsansvarlig (ansat 20 timer månedligt).
Vi glæder os til at klinikken åbner til september, og til - sammen med et engageret frivillig team - at mindske social ulighed i sundhed i Danmark.

Hvis du ønsker mere information om Caritas Klinik, eller er interesseret i at blive frivillig i klinikken, så læs mere på; www.caritas.dk/klinik


Kontakt e-mail : klinik@caritas.dk


Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 01/06/2021
Redigeret d 02/06/2021
  • Land: All

Relaterede annoncer

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.