This offer has expired and is not valid anymore.

Undervisningsassistenter og ekstern lektor søges til funktionel anatomi og histologi

Institut for Biomedicin-AU

Arbejdssted Århus
Arbejdstid & vilkår Alle specialer
Ansættelsesstart -
Ansøgningsfrist

Info om jobbet

Institut for Biomedicin på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en ekstern lektor samt et antal undervisningsassistenter til undervisning i ”funktionel anatomi og histologi, 2. semester bachelor, medicin pr. 1. september 2022 eller snarest muligt derefter. Stillingerne er tidsbegrænsede stillinger for 3 år.

Dine arbejdsopgaver

Som ekstern lektor er dine primære opgaver forelæsninger/undervisning på højt niveau i klinisk anatomi og deltagelse ved mundtlig eksamen.

Som undervisningsassistent er dine primære opgaver undervisning primært i klinisk anatomi, men deltagelse i kursets øvrige undervisningselementer er også en mulighed, herunder holdundervisning, øvelsestimer eller dissektion.

Du bidrager til udviklingen af instituttets fagområde gennem undervisning af høj international kvalitet. I dit daglige arbejde har du et tæt samspil med kompetente kolleger.

Formålet med kurset funktionel anatomi og histologi er, at de studerende skal opnå forståelse af menneskets anatomi og histologi på det niveau som er nødvendig for den lægelige praksis vedrørende menneskets normale funktioner, samt en præcis anvendelse af relevant fagterminologi. I kurset kombineres oversigtsskabende forelæsninger og holdtimer med praksisøvelser i form af dissektion og introduktion til basal klinisk undersøgelsesteknik. Den systematisk beskrivelse af anatomiske strukturer, relationer og funktioner samt korrekt sprogbrug trænes løbende gennem kurset og vægtes i kursets eksamen, der er todelt og består af en præparatprøve samt en mundtlig eksamen.

Du refererer til kursusleder Helle Damkier.

Dine kompetencer

Du har en baggrund inden for klinisk relevant arbejde (f.eks. som læge) gerne med erfaring med undervisning i klinisk objektiv undersøgelse eller makroskopisk anatomi. Stillingen forudsætter kandidatniveau og specielt for eksterne lektorer forudsætter ansættelse relevant praksiserfaring eller særlige kvalifikationer på højt niveau.

Som person har du gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Shortlisting vil blive anvendt.

Spørgsmål til stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kursusleder Helle Damkier tlf.: +45 8716 7632.

Arbejdsstedet er Institut for Biomedicin, Wilhelm Meyers Alle 3, 8000 Aarhus C, Danmark.

Vi forventer at afholde samtaler i sidste halvdel af august 2022.


Ansættelsesgrundlag

  • Ansættelse som ekstern lektor og undervisningsassistent forudsætter kvalifikationer på kandidatniveau.
  • Desuden forudsætter ansættelse som ekstern lektor enten relevant praksiserfaring på højt niveau, der ikke er opnået gennem en universitær, videnskabelig ansættelse, eller ansættelse i en videnskabelig hovedstilling på et andet universitet.
  • En ekstern lektor, som ansættes i kraft af sin relevante praksiserfaring, skal have indgående, aktuel viden om fagets/fagområdets anvendelsesmuligheder. Det opnås/er opnået gennem beskæftigelse inden for faget/fagområdet.
  • Derudover forudsætter ansættelse som ekstern lektor, at undervisningsmæssige kvalifikationer indgår i bedømmelsen af ansøgere til et eksternt lektorat.
  • Ansættelsesproceduren er yderligere beskrevet i ministeriets Bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter.
  • Ansættelse og aflønning sker i henhold til Cirkulære om aftale om eksterne lektorer ved universiteter.
  • Kvalifikationskrav og stillingsindhold er yderligere beskrevet i stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter.


Ansøgning

Din ansøgning skal indeholde følgende:
Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 
Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Arbejdssted

Danmark
Region Midt
Århus
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Annonce ID: #2228, Offentliggjort: 1 month ago,