Skolesundhedstjenesten søger læge på 25 timer/uge - Flensborg

Har du lyst til at indgå i Skolesundhedstjenestens team og sætte fokus på børn og unges sundhed?

Skolesundhedstjenesten søger læge på 25 timer/uge per 1. august 2021 eller efter aftale til arbejdet i skolelæge i Flensborg og Sydslesvig. Indmødestedet er Flensborg. Ansøgningsfrist 3.5.2021.

Dansk Sundhedstjeneste udbyder sundhedsydelser til medlemmer af det danske mindretal og Skolesundhedstjenesten har et tværfagligt tilbud om rådgivning, aktiviteter og undersøgelsesrækker til mindretallets børn, unge og deres familier ved afdelingens skolesygeplejersker, læger, tandplejere og socialrådgivere.

Hvis du vil vide mere kontakt ledende læge Karen Fink tel. +49 1724 280 906

Ansøgning
Vi ønsker en ansøgning, hvor du fortæller, hvorfor det lige netop er dig, der skal være vores nye medarbejder, specielt i forhold til de i funktionsbeskrivelsen nævnte arbejdsområder.

Vedlæg kopier af dit cv, dit uddannelsesbevis og evt. andre beviser og udtalelser, der viser hvad du har beskæftiget dig med.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning inden kl. 12 mandag den 3. maj 2021. Ansøgning stiles til ledende læge Karen Fink (karen.fink@dksund.de eller att. Karen Fink, Waldstr. 45, D-24937 Flensborg)

Ansættelsessamtaler er planlagt til enten fredag den 7.maj, mandag den 10.maj eller tirsdag den 11.maj efter aftale.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 18/04/2021
  • Land: All

Relaterede annoncer

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.