Levering af sundhedsfaglig bistand til Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi ønsker at indgå aftaler for lægefaglig bistand på Aalborg Politistation. Der vil i nogle tilfælde være mulighed for at blodprøve kan foretages andre steder f.eks. ved målrettede indsatser mod spritkørsel. Lægefaglig bistand ved sådanne indsatser vil blive aftalt inden med leverandør.

Nordjyllands Politi har løbende behov for sundhedsfaglig bistand i form af lægehjælp på Aalborg Politistation. Politikredsens behov omfatter:

  • Detentionsundersøgelse
  • Udtagning af blodprøve
  • Klinisk vurdering af påvirket person
  • Sikring af urinprøve

Nordjyllands Politi indbyder interesserede læger til at afgive tilbud om levering af sundhedsfaglige ydelser til Nordjyllands Politi. 

Der er udarbejdet et aftaleudkast og en tilbudsblanket, som interesserede potentielle leverandører får tilsendt nu ved henvendelse til Nordjyllands Politi, på nedenstående e-mail adresse senest torsdag den 29. april 2021 kl. 12.00:

NJYL-BUDGET-REGNSKAB@POLITI.DK

Ved alle henvendelser vedrørende denne tilbudsindhentning, skriv venligst i emnefelt: Sundhedsfaglig bistand

Aftaleudkastet danner grundlag for politiets krav til de fremtidige rammer for levering af sundhedsfaglig bistand. Tilbudsblanketten skal anvendes ved afgivelse af leverandørens tilbud.

Tilbudsblanketten skal være modtaget, i udfyldt stand, via ovenstående e-mail adresse senest mandag den 3. maj 2021 kl. 12.00.

Såfremt der måtte være spørgsmål til processen, aftaleudkastet og/eller tilbudsblanketten, bedes henvendelse herom ske til ovenstående e-mail adresse senest mandag den 26. april 2021 kl. 12.00.

Alle spørgsmål der indkommer inden spørgsmålsfristens udløb, vil blive anonymiseret, besvaret og delt med alle interesserede leverandører, hurtigst muligt.

Nordjyllands Politi foretrækker at indgå en forpligtende aftale. Aftalen vil blive indgået med de leverandører som bedst og billigst kan imødekomme politiets krav og ønsker til en fremtidig aftale. Tilgængelighed og pris vil blive vurderet højt i denne vurdering.


Kontakt e-mail : NJYL-BUDGET-REGNSKAB@POLITI.DK


Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 05/04/2021
  • Land: All

Relaterede annoncer

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.