Læger til undervisning på kosmetologuddannelse

International Training Academy A/S

Arbejdssted Århus
Speciale Specialeuafhængigt
Ansættelsesstart Efter aftale
Ansøgningsfrist Skriv en mail og hør om mulighederne

Info om jobbet

Hos International Training Academy A/S, Beauty and Style, uddanner vi kosmetologer på vores fem skoler beliggende i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg. Vi uddanner kosmetologer med en grundig teoretisk baggrund, der følges op af praktisk træning. Vores uddannelse er Niveaugodkendt af Danmarks Akkrediteringsinstitut på niveau 5.
Vi har p.t. ledige stillinger i Aarhus, Kolding og Aalborg.
Formålet med vores undervisning er at give eleverne en teoretisk og praktisk viden indenfor en række kosmetolog fag. Vi uddanner eleven til at varetage komplekse kliniske kosmetologiske behandlingsmetoder, på baggrund af en dyb teoretisk forståelse for faget, samt en indgående uddannelse i praksis.
Som læge i vores undervisningsteam vil du undervise kosmetologeleverne i anatomi og fysiologi, dermatologi og sygdomslære, mikrobiologi og hygiejne samt ernæringslære. Undervisningen foregår primært ved fysisk tilstedeværelse på skolen. Enkelte undervisningssessioner sker online. Du kan efter aftale deltage i afsluttende mundtlige eksamener for eleverne på de øvrige afdelinger som censor.
Konkret forventer vi at der vil være fra 4 til 10 timers undervisning gennemsnitligt pr. måned, som planlægges i god tid, så undervisningen kan passes ind i dit øvrige arbejdsliv. Undervisningen er placeret i undervisningsblokke af 3 timers varighed mandage og onsdag fra henholdsvis kl. 9 til 12 og 16 til 19. Der er afsat forberedelsestid til hver undervisningsblok.
Vi ser gerne, at du har undervisningserfaring, er udadvendt og i stand til at engagere eleverne i komplekse faglige emner, hvor du samtidig møder eleverne på deres individuelle niveau.
Ansøgning og CV sendes elektronisk via dette link: https://beautyandstyle.dk/job
Ved yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte:
Driftsleder Betinna Christensen på bc@beautyandstyle.dk eller telefon 2834 3020

Ansøgningsfrist

Skriv en mail og hør om mulighederne

Arbejdssted

Danmark
Region Midt
Århus
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Annonce ID: #2453, Offentliggjort: 2 weeks ago,