Læger søges til privat lægeklinik med speciale i autoimmune/kroniske sygdomme - deltid er muligt

Lægeklinikken Hørsholm

Arbejdssted Hørsholm
Speciale Intern medicin: alle grenspecialer
Ansættelsesstart Efter aftale
Ansøgningsfrist Kontakt klinikken og hør om mulighederne

Info om jobbet

Lægeklinikken Hørsholm er en privat lægeklinik der siden 1990 har arbejdet med Autoimmune og kroniske sygdomme, samt forbedring af livskvalitet.

Vores specielle er indenfor Autoimmune/kroniske lidelser, cancer, infektioner, stofskifte, borreliose, hormon behandling, ME, mave/tarm lidelser, EDTA og stress. 


Klinikken har igennem årerne og ikke mindst de sidste 5 år oplevet en voldsom vækst/tilgang af patienter, som sørger lægefaglig hjælp, med mulighed for den orthomolekylære / holistiske tilgang.

Vi sørger derfor nye læge kollegaer med en baggrund indenfor:

- Specielle i alm. medicin, Intern medicin, Kardiologi, Onkologi, Reumatologi eller lignende har vi hel- eller deltidsstillinger ledige. Vi ser gerne man har nogle års erfaring inde for ens speciale. Ydermere er viden og interesse inden for orthomolekylær og holistisk indsigt et selvfølge. 


Vi har utroligt mange fantastisk glade og tilfredse patienter, som kommer her mens de har et behov og som har valgt at bruge os som deres lægeklinik. 


Vi har nogle utroligt barske og triste forløb, som kræver at de bliver mødt med et varmt mennesker med stor faglig viden. Som er dygtig til sit detektiv arbejde, som det kræver at for styr på svært autoimmune lidelser. Vi sætte en stor ære i at lave et lægefagligt godt stykke arbejde. 


Vi har samarbejde med de bedste og største laboratorier rundt omkring i verden. Som gør vi har utroligt mange muligheder over for patienten, så vi via data, kan finde oversagen og ikke kun symptom behandle. 


De kommer til at indgå i en klinik med 10 ansatte og mange patienter. Derfor skal du have hjertet på rette sted og ikke mindst nysgerrighed til faget. 


Vi arbejder sammen med nogle utroligt dygtige forskere fra hele verden. Vi tager på seminarer så tit muligheden byder sig, så vi hele tiden kan være på forkant med de sidste nye muligheder inden for vores fag. 


Vi har en utroligt præsentabel klinik, som ligger i hjertet af Hørsholm. Vi har et stort laboratorie og lægefagligt udstyr som er helt i top. 


Vi ser også stillingen som en fremtidig mulighed for, at du senere indgår som partner og med et eventuelt medejerskab af Lægeklinikken Hørsholm.


Klinikken er absolut et besøg værd, da det vil danne et helt andet billede end du muligvis forventer af en Orthomolekylær klinik. 


Ansøgningsfrist

Kontakt klinikken og hør om mulighederne

Arbejdssted

Danmark
Region Hovedstaden
Hørsholm
Kontakt e-mail : peter@laegeklinikkenhoersholm.dk
Telefon : Tlf. 23618070
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Annonce ID: #2289, Offentliggjort: 1 month ago,