Læge til vagtfri stilling på Rusmiddelcentret - deltid

Gladsaxe Kommune

Arbejdssted Gladsaxe
Speciale Specialeuafhængigt
Ansættelsesstart Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist 24. februar

Info om jobbet

Til vores sundhedsfaglige team søger vi en barselsvikar til Rusmiddelcentret i Gladsaxe Kommune til ansættelse pr. 15. marts eller snarest derefter.

Vi ønsker som udgangspunkt at stillingen er på 30 timer om ugen, fordelt på 4 dage men har mulighed for at være fleksible, såfremt det ønskes.

Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne. Det kan dog forekomme, at arbejdsdagen slutter kl. 20.00. Der er ikke arbejdstid i weekender og på helligdage.

Du vil blive tilknyttet et lægeteam bestående af en overlæge og en speciallæge i psykiatri. Lægeteamet indgår desuden i dialogfora med læger fra andre kommunale rusmiddelcentre. Lægerne arbejder tværfagligt og tager hånd om ca. 300 borgere med alkohol- og stofafhængighed.

Du vil løbende have mulighed for at have kontakt med centrets overlæge til drøftelse af faglige problemstillinger. Vi har gode klinikfaciliteter med eget kontor, elektronisk journal og adgang til sundhedsjournalen. Rusmiddelcentrets sundhedsfaglige indsats udføres i overensstemmelse med centrets kliniske retningslinjer, der beskriver de overordnede behandlingsfaglige dispositioner. Du har stor indflydelse på planlægning af din arbejdsdag.

Om stillingen

Dine hovedopgaver vil være:
  • Udredningssamtaler
  • Abstinensbehandling
  • Iværksættelse af substitutionsbehandling
  • Medicinansvarlig i samarbejde med centrets overlæge og det sundhedsfaglige personale
  • Samarbejde med interne og eksterne kommunale og regionale enheder ift. en helhedsorienteret behandlingsindsats

Om dig

Vi forventer, at du:
  • Er ambitiøs og har sans for kvalitet i dit arbejde
  • Har fokus på en helhedsorienteret behandlingsindsats
  • Kan se værdien i at arbejde tværfagligt, og bidrager hertil med din egen faglighed
  • Bidrager konstruktivt til god trivsel og højt engagement i Rusmiddelcentret som helhed.

Om os

Vi kan tilbyde dig at blive en del af et tværfagligt team bestående af sundheds-(sygeplejerske og SOSU-ass.), social- og psykologfaglige medarbejdere. Arbejdet vil dygtiggøre dig inden for områderne almen medicin, psykiatri eller samfundsmedicin, hvor viden om behandling af afhængighed af stoffer og alkohol og håndtering af den af somatisk og psykiatrisk komorbiditet er relevant. Vi arbejder i et visionært miljø og har høje faglige ambitioner. Vi har fokus på at patienterne og deres pårørende, til enhver tid, får en velkvalificeret behandling, med respekt og omsorg for den enkelte.
 

Løn- og ansættelsesforhold

Gladsaxe Kommune har fleksibel arbejdstid og en række personalegoder målrettet den sunde arbejdsplads.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og reglerne i Ny Løn. Stillingen er på deltid, og ønskes besat pr. 15. marts 2023 eller snarest derefter.

Der er tale om et barselsvikariat med forventelig ansættelse minimum resten af 2023.
 

Yderligere oplysninger

Flere oplysninger om Rusmiddelcentret i Gladsaxe findes på www.gladsaxe.dk/rusmiddelcentret

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Overlæge Christian Tjagvad på telefon 39 57 39 00, eller Centerleder Louise Langhoff på telefon 39 57 39 01.
Du er velkommen til at lave aftale om en kop kaffe, hvor vi kan fortælle mere om stillingen inden du sender en ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 24. februar 2023 kl. 12.00. Vi afholder jobsamtaler løbende.

 

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist

24. februar

Arbejdssted

Danmark
Region Hovedstaden
Gladsaxe
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Annonce ID: #2461, Offentliggjort: 1 week ago,