European Sperm Bank i København søger læge med bred klinisk baggrund

Hos European Sperm Bank hjælper vi barnløse over hele verden med at få deres ønskebørn. Vi er kendt for vores høje kvalitet som først og fremmest afhænger af en grundig udvælgelse og løbende udredning af vores sæddonorers egnethed og til dette har vi brug for yderligere en læge.

Arbejdsopgaver

Rollen er en fuldtidsansættelse, hvor du får et nært samarbejde med vores donorkoordinatorer og refererer til vores Medical Director, der er speciallæge i klinisk genetik.

De klinisk medicinske opgaver består af kvalificering af donorer på baggrund af stamtræsanalyse, biokemiske- og infektionsparametre, samt genetiske analyser. Ligeledes vil der være en løbende udredning af donorernes egnethed ift. interkurrente sygdomme.

En anden primær opgave, er at undervise vores ansatte i donorkoordinationen, client service og salg i grundlæggende genetik samt bistår med afklaring af medicinske og genetiske spørgsmål.

Endeligt bidrager du til kontinuerlig opdatering af vores kvalitetsdokumenter og instrukser samt vedligeholdelse af vores case database i tæt samarbejde med Medical Director, Kvalitet og Donor koordination.
Kvalifikationer

Du er læge med en bred klinisk baggrund fra eksempelvis intern medicin, pædiatri, gynekologi eller almen praksis og nyder vekselvirkningen mellem analyseopgaver og undervisning.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som vi behandler løbende, da vi ønsker ansættelse snarest muligt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores Medical Director, Henriette Roed Nielsen, på 8180 4522.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Send til en ven

Oprettet d: 15/06/2021
  • Land: All

Relaterede annoncer

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.