hdhhsh

Vikar søges til dejlig lægepraksis i Hundested (Halsnæs Kommune).

Vikar søges som kan arbejde mindst 2 dage ugentligt, og i perioder med kurser og ferier mere.
Jeg er eneejer af Lægehuset på Strandvejen i Hundested, som har 2 kapaciteter.
Der er generelt et godt samarbejdsklima med patienterne – for manges vedkommende har vi flere generationer tilmeldt klinikken.
Pernille Høeberg, som 1.3.21 blev speciallæge i Almen Medicin (fase 3uddannelseslæge i huset), er ansat i den ledige kapacitet, og står for den daglige planlægning og patientkontakt - i godt samspil med resten af holdet: 3 dygtige deltidssygeplejersker, som har været i praksis rigtigt mange år - samt de gode speciallæger i Almen Medicin, som har vikarieret for mig de seneste måneder, og som kender klinikken fra tidligere: Paw Bjørn Jensen, Michael Bjarnhof (tidligere kompagnon) og Ole Skjoldby.
Vi har i klinikken gennem alle år haft fokus på arbejdsmiljø og god patientkontakt – det skal være meningsfuldt at gå på arbejde. Det har været mit grundlæggende faglige fokus mange år.
Vi har desuden haft mange uddannelseslæger gennem årene, som har syntes, at det halve eller hele år hos os har haft stor værdi i deres lægeliv.
Har du tid til og mod på at prøve praksislivet som vikar i Hundested?
Kontakt mig på mail eller Messenger, så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen om mulighederne!
Bedste hilsner
Marianne Puge
puge@dadlnet.dk
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 01/06/2021
  • Land: All

Relaterede annoncer

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.