speciallæge i almen medicin søges i Vedbæk

Vikar med henblik på kompagniskab/fastansættelse søges til praksis i Vedbæk 


Speciallæge i almen medicin søges pr 1/5-21 eller efter aftale til velbeliggende praksis i Vedbæk. Arbejdstiden kan forhandles men vil som udgangspunkt være 4 dage om ugen. 

Klinikken har 2 kapaciteter og 3100 patienter. Klinikken er blevet akkrediteret i 2016. Personalet består af en konsultationssygeplejerske, en sekretær/farmaceut, uddannelseslæge samt undertegnede. Klinikken er i lejede lokaler tæt på station, bus og strand.
Vi er med i en velfungerende vagt-og feriering. Tillige er klinikken med i en klynge mhp kvalitetsarbejde.

Jeg er 49 år og har haft klinikken siden 2013 Computersystemet er WinPLC  Vi lægger i klinikken stor vægt på høj faglighed samt respektfuld omgangstone mellem personale og overfor patienterne.

Uddannelseslæger, som regner med at opnå speciallægeanerkendelse indenfor en overskuelig fremtid opfordres ligeledes til at søge.

Hvis ovenstående har interesse eller ved ønske om supplerende oplysninger er du velkommen til at sende sms til 41128480 eller til mail: martha@mediline.dk

Mvh
Martha Dimo
Vedbæk Lægeklinik


Kontakt e-mail : martha@mediline.dk
Telefon : 41128480


Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 14/04/2021
Redigeret d 18/04/2021
  • Land: vedbæk, hovedstaden, Denmark
Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.