Speciallæge i psykiatri - vil du være en del af et højt kvalificeret team?

Har du lyst til at indgå i et tæt team af dygtige psykiatere, og drømmer du om at udføre dit virke som læge og psykiater under forhold, hvor rammerne og fagligheden hænger sammen, så kvaliteten af arbejdet er i højsædet?

Privat Psykiatrisk Center søger erfarne og dedikerede kollegaer indenfor voksenpsykiatri til samtlige af vores 8 klinikker i Taastrup, Kongens Lyngby, Vejby, Ringsted, Odense, Aalborg, Aarhus og Silkeborg, enten til fuldtids- eller deltidsansættelse.

Erfaring, udvikling og faglig integritet er nøgleord i vores arbejde og væsentlige pejlemærker i vores dagligdag. Privat Psykiatrisk Center er funderet på en høj kvalitet og faglighed, og du vil indgå i et landsdækkende team af 16 voksenpsykiatere med høj ekspertise indenfor vores felt.

Du er uddannet speciallæge i psykiatri og har en klinisk alsidighed fra enten hospitals- eller praksissektoren, der gør dig velbevandret i ICD-10. Samtidigt er du drevet af en lyst til at dygtiggøre og udvikle dig samt ønsker at bidrage til at skabe varig bedring for en stadigt større patientgruppe. Du har været vant til at tage ansvar og være selvkørende, eksempelvis som afdelings-/overlæge eller haft egen praksis, men du savner måske at være en del af et større fagligt og kollegialt fællesskab.

Din dagligdag er veltilrettelagt og indeholder:

 • Patientforløb, hvor en grundig udredning ved psykiater er det helt centrale for os, men også behandlingsforløb inden for belastningsudløste og mere grundlæggende lidelser
 • Medicinordinationer, bestilling og modtagelse af blodprøvesvar i samarbejde med sekretariatet
 • Udarbejdelse af speciallægeerklæringer
 • Faglig sparring og udviklingsprojekter
 • Eventuelt konsulentarbejde i jobcentre og forsikringsselskaber, hvis lyst, interesse og erfaringsgrundlag findes herfor

Vi tilbyder:

 • En dynamisk arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig sammen med os
 • Fleksible ansættelsesforhold, hvor vi kan skræddersy mange af rammerne, bl.a. din kalender
 • En meget veltilrettelagt dagligdag, hvor der er tid til at udføre sit arbejde grundigt
 • Et uformelt og tæt arbejdsmiljø med rig mulighed for sparring, nye idéer og med korte beslutningsveje til at omsætte idéerne i praksis
 • Et veldrevet sekretariat, som er med til at højne kvalitet, struktur og effektivitet i hverdagen, hvilket minimerer mængden af administration
 • Gode personalevilkår og høj fleksibilitet

Velkommen til Privat Psykiatrisk Center

Privat Psykiatrisk Center er en række landsdækkende større og mindre klinikker med speciale i psykiatriske problemstillinger. Vi yder private udrednings- og/eller behandlingsforløb som ambulant tilbud, ofte betalt af forsikringsselskaber, pensionskasser eller jobcentre. Hos os er fagligheden i højsædet, og det er vores målsætning at skabe den absolut bedste behandling for vores patienter, inden for de rammer, der findes fra rekvirenten. Vi er en dynamisk arbejdsplads med en flad struktur, hvor alle bidrager til målet om at skabe kvalitet i alle led.

Tiltrædelse: snarest

Send dit CV og en motiveret ansøgning  Vi afholder løbende samtaler.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om de ledige stillinger. Kontakt virksomhedsansvarlig overlæge Lars Wang Dalgaard på 77 89 89 69 eller info@privatpsykiatriskcenter.dk.
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 09/10/2021
 • Land: All
Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.