Speciallæger inden for gastromedicin søges til Aleris-Hamlet i København fuld- eller deltid

Dygtige og erfarne speciallæger inden for rygkirurgi og gastromedicin søges til Aleris-Hamlet Hospitaler i København fuld- eller deltid

  • Har du lyst til at udvikle dig hos landets største kæde af privathospitaler samt være en del af landets fagligt stærkeste team af speciallæger?

”Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og imødekommer så vidt muligt dine ønsker og behov i forhold til arbejdstider og dage. Og så får du alle fordelene ved et stort privat foretagende og en bred rolle inden for dit specialefelt,” fortæller HR Direktør Mette Stokholm.

Velkommen til Aleris-Hamlet
Aleris-Hamlet Hospitaler er en del af Aleris-koncernen, som er en af Skandinaviens førende private sundhedsvirksomheder. Kvalitet, sikkerhed og erfaring er vores varemærke. Det er her, vi gør en forskel. Vi har været i branchen i mere end 20 år, og vi er nogle af de dygtigste, til det vi gør.

”Vi er meget fokuserede på kundeoplevelsen. Nok også mere end de fleste. Vores slogan er: Det handler altid om dig. Det er vores kundeløfte at finde den rigtige løsning til den enkelte kunde,” fortsætter Mette. 

Landets stærkeste special-team 
Du kan se frem til en hverdag i et meget professionelt team af speciallæger, der understøttes af vores dygtige sygeplejersker og lægesekretærer, der alle har mange års erfaring. Vi arbejder med en bred palette af specialer, og lige nu er vi på udkig efter dygtige speciallæger, der har speciale inden for rygkirurgi og gastromedicin.

”Vi er et meget stærkt brand og et rigtig godt team, der både er uformelle og fagligt stolte – vi ved, hvad vi kan, men vi praler ikke,” fortæller hospitalschef Hanne Zingenberg

Kvalitetsbevidst og kundeorienteret speciallæge

  • Du har minimum et par års erfaring som speciallæge i et af ovennævnte specialer, og du er omhyggelig og faglig stolt.
  • Du sætter altid kunden i centrum, og du har gode kommunikationsevner samt lyst til tværfagligt samarbejde.

”Du skal være god til at kommunikere med en lang række forskellige patienter med forskellige behov. Og så skal du glæde dig til at blive en del af Aleris. Det er noget helt specielt her hos os,” slutter Hanne.

Er du interesseret? 
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte hospitalschef i København Hanne Zingenberg på tlf. 5155 9289 eller e-mail: Hanne.Zingenberg@aleris-hamlet.dk Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 9. april 2021 via linket til  højre. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på de rette kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 25/03/2021
Redigeret d 25/03/2021
  • Land: All
Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.