Speciallæge i Gynækologi og Obstetrik søges til privat Fertilitetsklinik i København

En fast stilling som fertilitetslæge ved Dansk Fertilitetsklinik er ledig 1. april 2021 eller snarest muligt derefter. Fuld tid eller deltid (32 timer) efter aftale.

Ansøger skal være speciallæge i Gynækologi og Obstetrik med speciel interesse indenfor fertilitetsbehandling. Ansøger med erfaring inden for fertilitetsbehandling vil blive foretrukket, men oplæring er også en mulighed.

Dansk Fertilitetsklinik råder over 4 speciallæger som arbejder sideordnet i det daglige arbejde.

Arbejdet omfatter udredning af ny henviste kvinder eller par, planlægning af IUI eller IVF-behandling, monitorering af follikelstimulation, follikelaspiration, embryo transferering og graviditetsskanning.

Herudover tilbyder Dansk Fertilitetsklinik udredning af patienter med recurrent implantation failure, udvidet endometrie diagnostik og PGT-A (aneuploidi screening). Dansk Fertilitetsklinik råder over et stort ægdonationsprogram som omfatter udredning af ægdonorer og rådgivning og behandling af patienter med behov for ægdonation.

Dansk Fertilitetsklinik deltager også i klinisk forskning sammen med andre offentlige og private samarbejdspartnere.

Langt den største del af klientellet er danske patienter, men andelen af udenlandske patienter er i vækst, hvorfor gode sproglige kompetencer vægtes højt.

Vi ønsker:

 • Speciallæge med interesse for infertilitet
 • En holdspiller, fleksibel og engageret
 • Du ønsker at bidrage til et godt akademisk miljø med fokus på forbedring af patientbehandling
 • Du er interesseret i løbende efteruddannelse
 • Du deltager i mindst 2 kongresser eller symposier årligt (post Covid)
 • Positiv i livsindstilling med sans for humor

Vi tilbyder:

 • En afvekslende og udfordrende hverdag sammen med engagerede kolleger
 • En meget flad struktur med sparring på tværs af faggrupperne
 • Stor indflydelse på den kliniske hverdag og korte beslutningsveje
 • Betalt medlemskab af ESHRE og ASRM
 • Online adgang til de vigtigste tidsskrifter inden for infertilitet
 • Kollektiv Sundhedsforsikring

Arbejdstiden ligger primært mandag til fredag mellem kl. 7.30 og 16. Klinikken er som hovedregel lukket om søndagen. Weekend- og helligdagsvagter deles med fast tilknyttede konsulenter.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningen sendes til Speciallæge Ursula Bentin-Ley, ph.d. på e-mail:  ursula@danfert.dk

senest mandag den 25. januar 2021.

 

Dansk Fertilitetsklinik

Dansk Fertilitetsklinik er en specialklinik for avanceret barnløsheds behandling. Vores topmoderne laboratorier er forsynet med det nyeste udstyr inden for avanceret fertilitetsbehandling. Vi foretager udredning af barnløse par og alle former for avanceret barnløshedsbehandling, heriblandt reagensglas behandling (IVF, ICSI, TESE og PGT-A). Vores patienter kommer fra hele Europa, Asien, USA og Australien. Vi er et dynamisk team på 17 medarbejdere. Klinikken prioriterer forskning, udvikling og efteruddannelse meget højt. Vi bor i nogle dejlige lyse lokaler på Frederiksberg. Dansk Fertilitetsklinik er en del af The Fertility Partnership, Nordeuropas største sammenslutning af fertilitetsklinikker med 20 klinikker i 8 lande, hvilket giver gode muligheder for vidensdeling og udveksling.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 05/01/2021
Redigeret d 05/01/2021
 • Land: All
Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.