Deltidspraksis i anæstesiologi til salg - Roskilde

Klinikken er centralt beliggende på adressen Jernbanegade 11, st., 4000 Roskilde. Roskilde Station ligger ca. 400 m. fra klinikken, mens der er busstoppested 100 m. fra klinikken, hvorfor der er gode muligheder for offentlig transport til klinikken. Derudover er der gode parkeringsmuligheder lige over for klinikken, hvor det er muligt at parkere gratis ved Føtex i to timer.

Klinikken råder over 110 m2 med indgang fra gaden. Der er ligeledes handicapvenlig indgang til klinikken.Klinikken rummer to konsultationslokaler, der ligger væk fra gaden. Fra det ene behandlerrum er der adgang til havestue og fælleshave. Derudover er der et stort venteværelse med plads til sekretærområde, et stort tekøkken med plads til spisebord samt toilet. De månedlige udgifter til husleje, vand, varme og el er ca.10.000 kr.

Klinikken anvender lægesystemet EG Clinea. I klinikken er der hæve-/sænkeskrivebord til sekretær og i begge konsultationslokaler. I konsultationslokalerne er der endvidere hydrauliske behandlingslejer samt TNS-apparater. I klinikken forefindes ligeledes en hjertestarter.

Hovedparten af patienterne i klinikken har en kronisk smerteproblematik. Der kommer også patienter med afgrænset smerteproblematik til akupunktur og/eller blokadebehandling. Klinikken tilbyder endvidere behandling med LDN og cannabis på rette indikation.

Klinikken kan overtages med den totale indretning og kan erhverves for et samlet beløb på 200.000 kr.

Jeg står naturligvis til rådighed i nødvendigt omfang med henblik på en problemfri overgang.

Kontaktinformation:
Kontaktperson: Torben Mailand
E-mail: akukli@live.dk

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 13/01/2021
Redigeret d 13/01/2021
  • Land: All
Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.