Speciallæge i psykiatri søges til Kriminalforsorgen i Hovedstaden

Speciallæge i psykiatri søges til Kriminalforsorgen i Hovedstaden Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation, der varetager en samfundsmæssig vigtig opgave? Brænder du for faglig diversitet, og trives du i en hverdag, hvor to dage sjældent er ens?
Vi søger en dygtig speciallæge i psykiatri med engagement for samfundets udsatte, og lyst til en dynamisk hverdag med plads til faglighed, fordybelse og familie.


Kriminalforsorgens søger en speciallæge i psykiatri til Sundhedsenheden i Område Hovedstaden. 

Vores kommende kollega skal varetage daglige psykiatriske tilsyn, vurderinger og undersøgelser af indsatte med psykiske lidelser eller mistanke herom. En del af opgaven vil også omhandle screening for psykisk sygdom ved indsættelse af klienter under 18 år. 

Som vores nye speciallæge i psykiatri får du mulighed for at sætte dit præg på den psykiatriske betjening af indsatte i fængsler og arresthuse i Hovedstaden, hvor en del af samtalerne vil kunne holdes som videokonsultation. Du kommer til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at sikre en sundhedsfaglig betjening af høj kvalitet for en psykisk sårbar patientgruppe med mange forskellige sundhedsrelaterede behov. Yderligere vil du skulle have et samarbejde med det psykiatriske behandlingssystem.

Om jobbet

Du bliver en del af en nyetableret sundhedsenhed, som varetager sundhedsbetjeningen af alle indsatte i Kriminalforsorgen Hovedstadens fængsler og arrester. Sundhedsenheden består af en tværfaglig medarbejdergruppe, hvor du særligt vil skulle arbejde tæt sammen med de fem afdelingslæger, der er ansat i Sundhedsenheden. 

Sundhedsenheden ledes af en klinisk overlæge og to enhedsledere med sygeplejefaglig baggrund. Du vil referere direkte til enhedschef, klinisk overlæge i Sundhedsenheden.

Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel, og det er her fra, at sundhedsbetjeningen udgår. Arbejdsstedet er derfor Vestre Fængsel, og betjening af områdets øvrige matrikler vil være en del af dine ugentlige arbejdsopgaver. Der er dermed afveksling i opgaverne og mulighed for at sætte dit præg på den fremtidige sundhedsbetjening i Kriminalforsorgen Hovedstaden. 

Arbejdstiden er 37 timer fordelt i dagtimerne. Arbejdstiden indrettes under hensyntagen til arbejdets tilrettelæggelse.

Hvem er du?
Vores nye kollega skal gerne trives med at arbejde i et travlt og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere. Vi ved, at vi kommer længst med at være positive og kreative i forhold til de sundhedsfaglige opgaver, der skal løses i hverdagen, og du skal derfor være god til at se muligheder i stedet for begrænsninger.

Vi kunne godt tænke os, at du opfylder følgende: 

  • Du er speciallæge i psykiatri
  • Det er en fordel hvis du har kendskab til retspsykiatri, men det er ikke et krav
  • Du kan bidrage til den faglige udvikling også i form af undervisning af personale
  • Du er engageret i samfundsforhold og indstillet på at gøre en forskel for en sårbar målgruppe
  • Du har godt humør og masser af energi
  • Du har evnen til at samarbejde og du er psykisk robust.
Din nye arbejdsplads

Den nye sundhedsenhed er etableret for at give sundhedsbetjeningen i Kriminalforsorgen Hovedstaden et organisatorisk og fagligt løft, hvor der skal sikres sammenhængende forløb for en patientgruppe med mange forskellige sundhedsrelaterede behov. 

Grundlaget for vores arbejde er Kriminalforsorgens vision om at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet og at balancere kontrol og sikkerhed på den ene side og støtte og motivation på den anden. Vi har fokus på opgaven i centrum, og du vil få en masse kollegaer, der lægger vægt på faglighed, engagement og en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse pr. snarest muligt. Der er tale om en fast stilling. 

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten af 15. juni 2016 for læger i Staten. Der kan forhandles tillæg baseret på anciennitet og erfaring.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen, og arbejdsstedet er Vestre Fængsel i København. Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel, og det er her fra, at sundhedsbetjeningen udgår. Arbejdsstedet er derfor hovedsageligt Vestre Fængsel, men én til to dage om ugen vil en del af dine arbejdsopgaver være, at løse lægefaglige opgaver på Kriminalforsorgen Hovedstadens øvrige matrikler. 

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle vise ID ved samtalen (pas, kørekort eller lignende) samt give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

Ansøgningen

Stillingerne kan søges på www.kriminalforsorgen.dk/karriere/ledige-stillinger

Stillingen søges elektronisk via linket ”Søg stillingen”. 

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 23. august 2020, kl. 23.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt uge 35/36. Samtalerne kan eventuelt afholdes via Skype.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om Kriminalforsorgen, så tag et kig på vores hjemmesider www.kriminalforsorgen.dk og www.kfinfo.dk eller ring til Enhedschef og klinisk overlæge Ditte Skovdal på telefon 7255 5331.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden

Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 16/07/2020
Redigeret d 16/07/2020
  • Land: All

Relaterede annoncer