Speciallæge i psykiatri - Hejmdal Privathospital A/S,

Brænder du for at gøre en virkelig forskel for mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende? Drømmer du om mere patientkontakt og mindre administration - og frokostpause med udsigt over Skt. Jørgens Sø? Og har du lyst til at indgå i et team med engagerede og dygtige kolleger, der har den samme gnist som dig?

Så kunne Hejmdal Privathospital være det helt rigtige sted for dig.

Hejmdal Privathospital er i vækst og søger en psykiater til en fast stilling 37 timer pr. uge. Andet timetal kan evt. aftales, såfremt dette ønskes.

På Frederiksberg har vi både en ambulant klinik, en ADHD-klinik og et dagafsnit med skole under samme tag. Vi er desuden i færd med at åbne klinikker i både Ålborg og Århus.

Hejmdal er en privat virksomhed, som kontinuerligt har fokus på at skabe gode resultater for vores patienter og pårørende. Vi sætter høje faglige standarder og tilstræber kontinuerlig udvikling af faglighed og arbejdsgange for at understøtte denne målsætning. Vi har højt til loftet og lægger vægt på at give vores medarbejdere handlerum. Så hvis du har gode ideer og evnerne til at få dem omsat til virkelighed, så får du også mulighederne her.

Vores privathospital er en helhedsorienteret og kvalitetsbevidst virksomhed, hvor såvel offentlige som private kunder udredes og behandles – ligesom vi tilbyder en række andre ydelser, eksempelvis speciallægeerklæringer, psykologiske undersøgelser, forældrekompetenceundersøgelser, arbejdsmarkedsvurderinger, kurser og supervision.

Du kan se meget mere om Hejmdal på vores hjemmeside: www.hejmdal.dk.

Vi modtager patienter fra regionerne gennem vores private/offentlige samarbejde, via kommuner og forsikringsselskaber samt via selvbetaling. Vi har kundeservice på dagsordenen og møder vores patienter og deres familier med respekt og omsorg og med faglig kvalitet i højsædet.

Vi udreder og behandler både børn og voksne med autisme, ADHD, OCD, angst, depression og lettere psykotiske lidelser. Vores voksen-team behandler ligeledes personer med personlighedsforstyrrelser og PTSD.

Vi får fagligt komplicerede opgaver fra kommuner i vores Dagafsnit, hvor vi tilbyder udredning og behandling samt skolegang og skaber særdeles gode resultater for denne vigtige patientgruppe.

Du vil komme til at samarbejde med speciallæger i både børne- og ungdomspsykiatri og psykiatri, specialuddannede psykologer, sygeplejersker, pædagoger, lærere, diætister og administrativt personale.

Vi tilstræber mindst muligt bureaukrati og mest mulig pragmatik med kontinuerligt fokus på at bidrage til, at patienterne oplever lindring af symptomer og bedring af handlemuligheder og livskvalitet. Vi lader vores fagpersonale arbejde med dét, de er dygtige til, i et respektfuldt og smidigt tværfagligt miljø.

Har opslaget fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning med CV til vores virksomhedsansvarlige læge Jeppe Plesner på: jep@hejmdal.dk.
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 29/06/2019
  • Land: Frederiksberg, All

Relaterede annoncer

  • Læger med psykiatrierfaring søges
    Læger med psykiatrierfaring søges
    (Vikarservice Region Nord) 29/06/2019

    Vikarservice Region Nordjylland søger  lægevikarer hurtigst muligt til dækning af vagter i Psykiatri Nord i Brønderslev og Frederikshavn. Der er ikke tale om fast ansættelse.A...