Kommunal Børn og Unge-læge - Århus

Vi søger en kommunal Børn og Unge-læge til Sundhed, Børn og Unge, Aarhus Kommune, som vil være med til at gøre en forskel for børn og unge (0-18 år) med forskellige vanskeligheder.

Dine opgaver vil primært bestå af:

Lægefaglig udredning af børn i mistrivsel og efterfølgende tilbagemelding og vejledning til skoler, dagtilbud og forældre. Udredning og vejledning foregår typisk i et tværfagligt samarbejde med andre relevante fagpersoner – bl.a. psykologer, pædagogiske konsulenter, sundhedsplejersker, sagsbehandlere, læger fra almen praksis og hospitaler.
Rådgivning om børns udvikling, fysiske- og psykiske vanskeligheder og smitsomme sygdomme i skoler, dagtilbud og Sundhedsplejen.
Rådgivning af samarbejdspartnere i Socialforvaltningen – bl.a. i forbindelse med målgruppevurderinger af børn.

Din profil

Faglig og erfaringsmæssig

  • Du har en lægefaglig baggrund og stor erfaring med børn og unge-området og grundig viden om børn og unges udvikling og sygdomme.
  • Du har som udgangspunkt en hoveduddannelse i almen medicin, pædiatri, børne- og ungdomspsykiatri eller eventuelt samfundsmedicin – alternativt betydelig viden og erfaring indenfor et eller flere disse fagområder.
  • Du har erfaring med at indgå i et bredt tværfagligt samarbejde og har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation.
  • Du har stærke formidlingsevner og kan gøre din lægefaglige viden forståelig og brugbar for forældre og samarbejdspartnere med andre fagligheder.

Personligt
  • Du er dygtig til at samarbejde, og det falder dig naturligt at møde andre med tillid og respekt.
  • Du har et stort personligt drive, arbejder selvstændigt og har samtidig en god fornemmelse for, hvornår dit arbejde kræver involvering af samarbejdspartnere og ledelse.
  • Du har et godt overblik og er god til at prioritere i mangeartede opgaver.
  • Du har en positiv, nysgerrig og fleksibel tilgang til opgaver og kolleger.

Derfor skal du vælge os
Du bliver en del af en velfungerende afdeling med et tværfagligt miljø, hvor kulturen er præget af stort engagement, høj faglighed og dedikation i forhold til at gøre en sundheds- og trivselsmæssig forskel for byens børn og unge. Du får et afvekslende og selvstændigt job og bliver en del af et lægeteam med fem

andre kommunale Børn og Unge-læger, hvor der er god mulighed for faglig sparring og udvikling. Samtidig får du et bredt netværk af samarbejdspartnere i Aarhus Kommune, region og almen praksis.

Løn og ansættelsesvilkår


Stillingen ønskes tiltrådt snarest mulig. Der er tale om en stilling på 30-33 timer/uge i 40 uger om året. Du holder fri, når skolerne holder ferie. Det betyder, at der hen over et kalenderår er tale om en deltidsstilling på 26,67-29,33 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende FAKL-overenskomst.

Dit arbejdssted vil være Grøndalsvej 2, 8260 Viby J. En del af dit arbejde, vil dog foregå ude på kommunens skoler og dagtilbud. Du må derfor være forberedt på at kunne transportere dig rundt i byen.

Hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte sektionsleder Mette Bødiker Vestergaard (mbv@aarhus.dk, telefon: 29203984) eller Børn og Unge-læge Lise Lind Ingemann (ilil@aarhus.dk, telefon: 51576362) eller Børn og Unge-læge Britta Weyer (brw@aarhus.dk, telefon: 29204270).

Ansøgning

Klik på linket nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 5. februar 2020.

Der afholdes samtaler torsdag den 16. januar 2020. Bliver du indkaldt til samtale, må du forvente at skulle løse en mindre hjemmeopgave inden. Anden samtale afholdes den 23. januar 2020.

I Børn og Unge har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer samt straffe- og børneattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Om Sundhed

Sundhed er en del af Pædagogik og Forebyggelse i Børn og Unge. Læs mere her: https://www.aarhus.dk/om-kommunen/boern-og-unge/faellesfunktionerne/paedagogik-og-forebyggelse/

Afdelingen beskæftiger sig med at fremme fysisk og mental sundhed samt trivsel hos børn og unge, dels gennem forebyggende indsatser, dels ved at yde hjælp til særligt udsatte børn og unge. Sundhed repræsenterer en stor bredde af fagligheder: Sundhedsplejersker, kommunale Børn og Unge-læger, fysioterapeuter, pædagogiske konsulenter, akademiske konsulenter og administrative medarbejdere.

Sundhed består af Sundhedsplejen, Tværfaglig Enhed (som tilbyder vejledning og sparring for pædagogisk personale på 0-6 års området) samt Fællesfunktionen, hvor bl.a. de kommunale Børn og Unge-læger er ansat.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 10/01/2020
Redigeret d 10/01/2020
  • Land: All