Kommunal Børn og Unge-læge – 2 årig deltidsstilling

Vi søger en Børn og Unge-læge til Sundhed, Børn og Unge, Aarhus Kommune, som vil være med til at gøre en forskel for børn og unge med forskellige vanskeligheder.

Der er tale om en deltidsstilling 18-20 om ugen i 2 år.

Dine opgaver vil primært bestå af
• Lægefaglig udredning af børn i mistrivsel, og efterfølgende bidrage til vejledning af skoler, dagtilbud og forældre. Du vil herunder indgå i et tværfagligt samarbejde med andre relevante fagpersoner – bl.a. psykologer, pædagogiske konsulenter, sundhedsplejersker, sagsbehandlere, læger fra almen praksis og hospitaler.
• Rådgivning om børns udvikling, fysiske- og psykiske vanskeligheder og smitsomme sygdomme i skoler, dagtilbud og sundhedspleje.
• Rådgivning af samarbejdspartnere i Handicapcenteret for Børn og Familiecenteret – bl.a. i forbindelse med målgruppevurderinger af børn.

Din profil
Faglig og erfaringsmæssig
• Du har en relevant lægefaglig baggrund – f.eks. almen medicin, pædiatri, børne- og ungdomspsykiatri
• Du har erfaring med børn og unge-området og grundig viden om børn og unges udvikling og sygdomme.
• Du har erfaring med at indgå i et bredt tværfagligt samarbejde og har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation
• Du har stærke formidlingsevner og kan gøre din lægefaglige viden forståelig og brugbar for forældre og samarbejdspartnere med andre fagligheder
Personligt
• Du er dygtig til at samarbejde og det falder dig naturligt at møde andre med tillid og respekt
• Du har et stort personligt drive, arbejder selvstændigt og har samtidig en god fornemmelse for, hvornår dit arbejde kræver involvering af samarbejdspartnere og ledelse
• Du har et godt overblik og er god til at prioritere i mangeartede opgaver
• Du har en positiv, nysgerrig og fleksibel tilgang til opgaver og kolleger

Derfor skal du vælge os
Du bliver en del af en velfungerende afdeling med et tværfagligt miljø, hvor kulturen er præget af stort engagement, høj faglighed og dedikation i forhold til at gøre en sundheds- og trivselsmæssig forskel for byens børn og unge. Du får et afvekslende og selvstændigt job, som del af et lægeteam med4 andre kommunale Børn og Unge-læger, hvor der er god mulighed for faglig sparring og udvikling. Samtidig får du et bredt netværk af samarbejdspartnere i Aarhus Kommune, region og almen praksis.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes tiltrådt 1. august 2019 og udløber 30. juni 2021. Der er tale om en stilling på 18-20 timer/uge i 40 uger om året. Du holder fri, når skolerne holder ferie. Det betyder, at der hen over et kalenderår er tale om en stilling på 16 – 18 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende FAKL-overenskomst.
Dit arbejdssted vil være Grøndalsvej 2, 8260 Viby J. En del af dit arbejde, vil dog foregå ude på kommunens skoler og dagtilbud. Du må derfor være forberedt på at kunne transportere dig rundt i byen.
Vi er fleksible i forhold til, hvilke dage du arbejder, såfremt du kombinerer denne stilling med anden deltidsstilling. Det er dog en fordel, hvis du kan arbejde tirsdage.

Hvis du vil vide mere
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte sektionsleder Mette Bødiker Vestergaard (mbv@aarhus.dk, telefon: 29203984) eller Børn og Unge-læge Lise Lind Ingeman (ilil@aarhus.dk, telefon: 5157 6362)

Ansøgning
Klik på linket nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Ansøgningsfristen er 30. april 2019 kl. 12.00
Der afholdes samtaler tirsdag den 7. maj. Du vil skulle løse en hjemmeopgave forud for samtalen.
I Børn og Unge har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer samt straffe- og børneattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Om Sundhed
Sundhed er en del af Pædagogik og Forebyggelse i Børn og Unge.
www.aarhus.dk/om-kommunen/boern-og-unge/faellesfunktionerne/paedagogik-og-forebyggelse/
Afdelingen beskæftiger sig med at fremme fysisk og mental sundhed samt trivsel hos børn og unge, dels gennem forebyggende indsatser, dels ved at yde hjælp til særligt udsatte børn og unge. Sundhed repræsenterer en stor bredde af fagligheder: Sundhedsplejersker, kommunale Børn og Unge-læger, fysioterapeut, pædagogiske konsulenter, akademiske konsulenter og administrative medarbejdere.

Sundhed består af Sundhedsplejen opdelt i fem områder, Tværfaglig Enhed, som tilbyder vejledning og sparring for pædagogisk personale på 0-6 års området, samt Fællesfunktionen, hvor bl.a. de kommunale Børn og Unge-læger er ansat.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 11/03/2019
Redigeret d 12/03/2019
  • Land: All

Relaterede annoncer

  • Overleger i generell pediatri, Drammen, Norge
    Overleger i generell pediatri, Drammen, Norge
    20/02/2019

    Barne- og ungdomsavdelingen ved Drammen sykehus er en av landets største barneavdelinger, og tar i mot barnepasienter fra 4 sykehus i Vestre Viken. Vestre Viken har et befolkningsg...