Country Medical Manager

Roche a/s søger til medicinsk afdeling en Country Medical Manager, der vil få ansvar for ocrelizumab, et produkt til behandling af multiple sclerose (MS).


Som Country Medical Manager i Roche a/s vil du blive en del af en succesfuld, innovativ og særdeles dynamisk organisation, og du vil være med til at starte et team op omkring et nyt terapiområde. Du vil få et særdeles selvstændigt job, som er præget af teamarbejde på tværs af organisationen.


Rollen som Country Medical Manager er en vigtig strategisk rolle, der kræver stor viden inden for det pågældende terapeutiske område for at kunne identificere de relevante medicinske behov.


Som Country Medical Manager vil du blive bindeleddet mellem Roche a/s og Global Medical Affairs med henblik på at sikre generering af relevante data samt udveksling af viden.
Med patienten i centrum sam arbejder du eksternt med sundhedspersoner inden for det pågældende terapeutiske område og sætter høje standarder for overholdelse af etik og sikkerhed for Roches produkter. Du skal forvente at tilbringe en del af din arbejdstid i ”marken”.

Mere info på Roche Danmarks hjemmeside (link nedenfor).
Du er også
meget velkommen til at kontakte Country Medical Lead Birte Agular for yderligere oplysninger på 36 39 99 99
 Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Send til en ven

Oprettet d: 19/11/2017
Redigeret d 19/11/2017
  • Land: Hvidovre, Denmark

Relaterede annoncer