Sagkyndig rådgiver inden for vaccinationsområdet

Om os
Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark, og det er vores opgave i samarbejde med beslutningstagere at skabe de bedste sundhedsfaglige rammer for behandling og forebyggelse. På vaccinationsområdet administrerer og rådgiver Sundhedsstyrelsen om offentligt finansierede vaccinationsprogrammer, herunder børnevaccinationsprogrammet og tilbud til visse risikogrupper fx influenza eller hepatitis B.

Dit arbejde
Som sagkyndig rådgiver har du følgende opgaver i vekslende omfang:

  • yde løbende sundhedsfaglig rådgivning på vaccinationsområdet – ind imellem med korte frister
  • deltage i udvalg og arbejdsgrupper i Sundhedsstyrelsens regi, herunder deltage i Sundhedsstyrelsens Vaccinationsudvalg
  • bistå med faglige bidrag til bl.a. ministerbetjening, redegørelser, lovforberedelse, vejledninger samt planlægning på sundheds- og ældreområdet.
  • Ud over rådgivningsopgaver indebærer stillingen også, at du løbende følger den faglige udvikling inden for området. Du vil som sagkyndig rådgiver i Sundhedsstyrelsen blive en aktiv del af styrelsen og indgå i styrelsens drøftelser af udvikling og strategi.
Din uddannelse og erfaring
Vi forventer, at du er erfaren og velanset speciallæge med flere års klinisk erfaring og forskning inden for vaccinationsområdet.

Derudover forventer vi, at du har:

  • stærke faglige kompetencer og et bredt netværk nationalt og internationalt
  • relevant administrativ og organisatorisk erfaring, herunder gerne ledelseserfaring
  • en aktiv klinisk tilknytning til dit faglige område
  • bred og opdateret viden om den faglige og videnskabelige udvikling inden for specialet.
Vi tilbyder
Du får et spændende job med afvekslende og udfordrende opgaver, og du vil skulle bidrage til løsningen af sundhedsfaglige problemstillinger. Du har en tæt dialog med styrelsen i forhold til de konkrete opgaver. Endvidere afholder vi 1-2 møder årligt for de sagkyndige rådgivere.

Om ansættelsen
Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomsten for speciallæger mv. i staten, herunder protokollat om speciallægekonsulenter mv. Aflønningen er 4 timer pr. uge.

Stillingen er midlertidig i tre år. Arbejdet kræves ikke udført fra tjenestestedet.

Kontakt os gerne 
Du kan få mere at vide om stillingen og ansættelsesvilkår ved at kontakte direktør Søren Brostrøm på mail sbro@sst.dk. Du kan læse mere om Sundhedsstyrelsen på vores hjemmeside http://www.sst.dk.
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 17/11/2020
  • Land: All

Relaterede annoncer