Medicinrådet søger sundhedsvidenskabelig konsulent

Har du en systematisk, videnskabelig tilgang til opgaveløsning og en sundhedsvidenskabelig baggrund? Vil du være med til at sikre mest mulig sundhed for pengene i det danske sundhedsvæsen? Vil du være med til at udvikle og implementere QALY i Danmark? Kan du svare ja til ovenstående, så læs videre her.

Om Medicinrådet
Medicinrådet er et uafhængigt råd, der er etableret af Danske Regioner i januar 2017 med henblik på at: 

 • stille større krav til dokumentation for, at ny og eksisterende medicin er til gavn for patienterne
 • fremme hurtig og ensartet anvendelse af nye såvel som eksisterende lægemidler på tværs af sygehuse og regioner
 • skabe et stærkere grundlag for prisforhandlinger og udbud vedrørende medicin, så der opnås mest mulig sundhed for pengene.
Medicinrådets sekretariat er en spændende, dynamisk arbejdsplads med et højt arbejdstempo. Vi står på tærsklen til at ændre vores metode, da Medicinrådet i begyndelsen af 2021 ændrer metoden for vurdering af nye lægemidler ved at inddrage kvalitetsjusterede leveår, QALY, i vores vurderinger. Du vil skulle være med til at implementere disse nye metoder og sætte dit præg på den fremtidige proces.

Du kan læse mere om Medicinrådet her.

Dine opgaver
Som sundhedsvidenskabelig konsulent i Medicinrådets sekretariat spiller du en vigtig rolle. Du er sammen med de øvrige konsulenter projektansvarlig for den faglige udarbejdelse af redegørelser til Medicinrådet i form af protokoller, vurderingsrapporter, anbefalinger og sagsforelæggelser. Din primære opgave er således at klæde Medicinrådet på til at kunne tage de rette beslutninger.

 Dine opgaver vil være:
 • faglig betjening af Rådet og Medicinrådets fagudvalg bestående af specialister fra landets sygehuse
 • kvalitetsvurdere evidensen for nye lægemidlers effekt, udarbejde rapportudkast og processtyring
 • betjene og samarbejde med landets dygtigste specialister i udarbejdelsen af behandlingsvejledninger for medicinanvendelse
 • deltage i implementeringen af QALY som ny metode for sekretariatets arbejde
 • samarbejde med kolleger i sekretariatet om de enkelte projekter.

Din uddannelse, erfaringer og kvalifikationer
Du skal være fagligt velfunderet og have lyst til at arbejde med lægemiddelfaglige spørgsmål. Med indførelsen af QALY som ny metode for Medicinrådet vil de sundhedsvidenskabelige og sundhedsøkonomiske fagligheder blive mere integreret, og derfor vil det være en fordel, hvis du også har kendskab til og interesse for at arbejde med sundhedsøkonomiske modeller. Derudover forventer vi, at du har en relevant akademisk uddannelse som f.eks. læge, mediciner med industriel specialisering, folkesundhedsvidenskabelig kandidat, humanbiolog eller farmaceut. Vi forestiller os desuden, at du har et par års erfaring. Du er god til og værdsætter tværfagligt samarbejde med kolleger og interessenter.

Vi forventer desuden, at du:
 • har erfaring med at kvalitetsvurdere studier
 • er velfunderet videnskabelig og metodisk, fx har kendskab til GRADE
 • har kendskab til eller erfaring med QALY
 • er dygtig til at kommunikere mundtligt og skriftligt – hvilket er nødvendigt, når du skal præsentere dine sager for Rådet
 • tager initiativ, ansvar og opnår resultater
 • har en struktureret og selvstændig tilgang til dit arbejde med øje for detaljerne og kan bevare overblikket i pressede situationer
 • har et godt kendskab til sundhedsvæsenets organisation og funktion
 • har forståelse for Medicinrådets position i det danske sundhedsvæsen og trives med at arbejde i en organisation præget af stor politisk bevågenhed.

Vi tilbyder dig:
Et spændende job i en spændende organisation, der spiller en markant rolle for de sundhedsteknologiske og økonomiske prioriteringer. Du vil få indflydelse på udviklingen af Medicinrådets arbejde med at vurdere nye lægemidler og deltage i realiseringen af Medicinrådets væsentlige samfundsmæssige rolle. Personligt vil du få mulighed for at udvikle dine faglige kvalifikationer og kompetencer i stærke sundhedsfaglige og sundhedsøkonomiske teams med alle muligheder for sparring og udvikling.
Derudover vil du blive en del af en rummelig og fleksibel organisation, hvor vi sætter en lyttende og motiverende omgangsform højt og lægger vægt på samarbejde, åbenhed og dialog.


Om ansættelsen
Stillingen er til besættelse den 1. oktober 2020 eller hurtigst muligt derefter. Ansættelsen følger gældende overenskomst for akademisk personale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og en række AC-organisationer. Der vil desuden være mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt inkl. frokost.

Som medarbejder i Medicinrådet skal man kunne opfylde de til enhver tid gældende habilitetsregler, som kan ses her: http://www.medicinraadet.dk/om-os/habilitet.


Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sundhedsvidenskabelig konsulent Jesper Skov Neergaard på tlf. 40223103 eller teamleder Annemette Anker Nielsen på tlf. 26701961.

Er du interesseret?
Lyder ovenstående interessant, så send din ansøgning med eksamenspapirer og CV hurtigst muligt og senest søndag den 13. september 2020.  Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 38.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 05/09/2020
 • Land: All

Relaterede annoncer

 • IF Forsikring søger en lægekonsulent
  IF Forsikring søger en lægekonsulent
  19/09/2020

  We give people confidence today to shape their tomorrowForsikring er en vigtig del af et velfungerende og udviklende samfund. I Helbredsgruppen, Personskade, Privat og i Sundhed & ...

 • Start-up company is looking for a medical director
  Start-up company is looking for a medical director
  13/09/2020

  To a vacant position in an ambitious start-up company lead investors Trio Line Holding and Ascenta are now looking for a Medical Director to join the company. The company is still ...