Gynækologisk konsulent til potentielt partnerskab

Privathospitalet Mølholm ønsker at styrke den gynækologiske funktion og søger derfor en erfaren speciallæge, som kan varetage alle benigne gynækologiske operationer. Du skal kunne varetage udredning og behandling af patienter dels ved selvstændigt arbejde, men også sammen med sygeplejersker i ambulatoriet og på operationsstuen.

Vi udfører alle typer af benigne gynækologiske operationer, lige fra små vaginale indgreb til hysteroskopiske og laparoskopiske indgreb. Desuden udfører vi et større antal hysterektomier og forskellige former for prolapsoperationer.

Vi tilbyder en unik mulighed for at kunne medvirke til at udvikle det gynækologiske område, og har du interessen og den rigtige profil, er der mulighed for at lede klinikken og på sigt få et klinikejerskab (partnerskab).

Privathospitalet Mølholm tilbyder omfattende support i forbindelse med booking af patienter samt koordinering af yderligere undersøgelser og andet praktisk. Operationer og undersøgelser foregår på hospitalerne i både Vejle og Århus, og arbejdet kan kombineres med offentlig ansættelse andetsteds og kan delvist foregå ved eftermiddags- og aftenarbejde.

Ansøgningsfrist og kontaktperson
Ansøgningsfrist er fredag den 6. september 2019. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Send din ansøgning via linket nedenfor
Ved yderligere spørgsmål kontakt cheflæge Thorbjørn Sommer (23611376, tbs@molholm.dk) eller salgs- og udviklingsdirektør Per Faurschou Jessen (40508909, pfj@molholm.dk).

Om Privathospitalet Mølholm

Privathospitalet Mølholm har eksisteret i mere end 25 år og fungerer i dag som et partnerselskab, hvor 35 forskellige klinikejere er medejere af hospitalet, og hver især driver deres speciale. Privathospitalet har lokaler i Vejle og Aarhus og kunderne består af forsikringspatienter, offentligt henviste patienter og privatbetalere. Vores mål er at give patienterne den bedst mulige undersøgelse og behandling i et trygt forløb. Læs mere om hospitalet på www.molholm.dkShare by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Send til en ven

Oprettet d: 15/08/2019
  • Land: All

Relaterede annoncer