Psykiatrifonden søger frivillige telefonrådgivere

Vil du være med til at hjælpe psykisk sårbare, kriseramte og pårørende her og nu? Brænder du for at bruge din faglige viden til at rådgive og støtte mennesker, der har brug for hjælp? Så bliv frivillig i vores rådgivning.
Rådgivningen består af en mangfoldig og tværfaglig gruppe på ca. 75 engagerede frivillige i alderen midt 20’erne og op. Denne mangfoldighed og brede faglighed er en stor styrke i vores rådgivende arbejde.

Fagligt læringsmiljø

Som frivillig rådgiver bliver du en del af en professionel organisation, der arbejder for et godt liv til flere, og hvis indsats når bredt ud til befolkningen. Her får du mulighed for at gøre en reel forskel for mennesker, der har det svært. I Rådgivningen har vi fællesskab og faglighed i højsædet. Der er en god atmosfære i rådgivningen, og vi lægger vægt på vores faglige læringsmiljø, og at vi aldrig bliver færdige med at uddanne og udvikle os som rådgivere.

Du starter som udgangspunkt som telefonrådgiver, og så er det frivilligt, om du efter et stykke tid vil fordele dine vagter mellem telefonrådgivningen og chat- eller brevkasserådgivningen.

Alle rådgivere gennemgår et grundigt introduktionsforløb, får supervision 3-4 gange årligt, derudover byder hver vagt på kollegial sparring, hvor vi får talt om og lært af de udfordringer, vi støder på. Rådgivere får desuden gratis kurser inden for psykiatri og psykologi, fælles undervisningsdage med workshops og diskussioner, ligesom vi værner om det sociale fællesskab med fx. julefrokost, temadage og lign.

Vil du være med?

For at blive en del af vores rådgivergruppe er det vigtigt, at du:

 •     har en relevant faglig baggrund, som fx. læge, psykolog, socialrådgiver, sygeplejerske, psykoterapeut eller lignende, eller studerende inden for disse områder på minimum 4. studieår.
 •     har erfaring med rådgivende samtaler og/eller praktisk erfaring målgruppen.
 •     er engageret, psykisk robust, professionel og vil være med til at værne om vores hyggelige atmosfære og faglige fællesskab (deltagelse i supervision, kollegial sparring og temadage m.m.).
 •     kan rådgive fra vores lokaler i København.
 •     kan afsætte tid til mindst tre månedlige vagter af 4 timer, heraf en månedlig weekendvagt, samt at du kan være rådgiver i minimum 1 år.

Der er et obligatorisk introduktionsforløb, der ligger følgende dage:
mandag d. 4. marts kl. 17-21
lørdag d. 9. marts kl. 9-15
mandag d. 11. marts kl. 17-21

Hvis du vil være en del af vores dygtige og engagerede team, og du vil et godt liv til flere,  så send en ansøgning senest d. 1. februar  ved at følge linket nedenfor.  Vi afholder samtaler løbende.

CV kan evt. eftersendesShare by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 10/01/2019
 • Land: All

Relaterede annoncer

 • Doctor post in rural Namibia
  Doctor post in rural Namibia
  27/01/2019

  1 doctor required March 2019The N/a’an ku sê Foundation is committed to improving the health and wellbeing of the San. The San are considered to be amongst the oldest peoples in th...

 • Orthopedic Surgeon - Trauma & Surgical Unit - Roster for Emergency Responses
  Orthopedic Surgeon - Trauma & Surgical Unit - Roster for Emergency Responses
  20/01/2019

  International Medical Corps is a global, humanitarian, nonprofit organization dedicated to saving lives and relieving suffering through health care training and relief and developm...

 • Bliv frivillig hos Gallo Kriserådgivning
  Bliv frivillig hos Gallo Kriserådgivning
  (Århus) 20/01/2019

  Er du psykolog, psykoterapeut, pædagog, socialrådgiver, læge eller studerer du indenfor et af disse felter, og har du lyst og mod på at gøre en forskel for psykisk og socialt udsat...