Læge søges til DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur

Kunne du tænke dig at deltage i international forskning og samarbejde mod tortur?


DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur - søger en læge til internationalt udviklingsarbejde med fokus på sundhedsfaglig rådgivning til DIGNITY’s partnere inden for dokumentation af tortur, forebyggelse af tortur og rehabilitering af torturofre.


Stillingen tilbyder følgende:  • Et stimulerende internationalt arbejdsmiljø med samarbejde med mange faggrupper og betydelig faglig udvikling.

  • Deltagelse i tilsynsbesøg til danske fængsler, psykiatrisk institutioner, og arresthuse.

  • Deltagelse i internationalt udviklings- og menneskerettighedsarbejde omkring forebyggelse af tortur og rehabilitering af torturofre.

  • Deltagelse i internationale forskningsprojekter om bl.a. dokumentation af tortur (hyppighed, metoder, konsekvenser) samt kontekst, forebyggelse og rehabilitering.

  • Mulighed for at udvikle et fagligt netværk blandt internationale aktører inden for sundhed, tortur og menneskerettigheder. 


Du er læge med baggrund i psykiatri, samfundsmedicin eller andet relevant speciale. Du har en bred sundhedsfaglig viden og erfaring med at arbejde med forbedring af sundhed og menneskerettigheder i udviklingslandene. Har du allerede erfaring med uddannelse eller træning, projektstyring og/eller dokumentation af følger af tortur, erfaring med behandling af traumatiserede personer, kvalifikationer fra opgaver i internationale udviklingsorganisationer, kendskab til monitorering og evaluering samt forskning og kvalitetsudvikling, vil det være en fordel. Arbejdssprog er dansk og engelsk, men sproglige kvalifikationer herudover (især arabisk, spansk, fransk) betragtes som en meget stor fordel.


Du vil komme til at arbejde i sundhedsafdelingen, der videreudvikler den sundhedsfaglige viden om torturområdet og giver ekspert input til DIGNITY’s udviklingsprojekter. I afdelingen vil du skulle samarbejde med læger, MPH’er, IU’er og en del studerende, og i projekterne samarbejde med mange andre engagerede medarbejdere med sundhedsfaglig, juridisk eller samfundsvidenskabelig baggrund.  Stillingen er vagtfri og indebærer ikke direkte behandlingsopgaver.  Der er betydelig rejseaktivitet med tjenesterejser i op til 60 dage om året.


DIGNITY blev grundlagt i 1982 som et af verdens første specialiserede behandlingscentre for torturofre. Der er siden dannet – ofte med hjælp fra DIGNITY – mere end 150 lignende centre i alle verdensdele. I dag er DIGNITY en selvejende institution med godt 100 medarbejdere. Arbejdet er fokuseret i tre temaer (Rehabilitering, Tortur under frihedsberøvelse og Vold i byområder). For tiden arbejder vi med partnere i Honduras, Guatemala, Sierra Leone, Liberia, Tanzania, Sydafrika, Jordan, de besatte Palæstinensiske områder, Ægypten, Tunesien, Libyen, Albanien, Kosovo, Myanmar, Sri Lanka og Filippinerne.


Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest 8. december 2017. For yderligere oplysninger, kontakt venligst overlægeJens Modvigpå mail jmo@dignityinstitute.dk.


Ansøgning samt cv (i én samlet fil) mailes til job@dignityinstitute.dk mærket ”Læge”.


________________________________________________________________________________________________


 


DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig institution. DIGNITY rehabiliterer torturoverlevere, der har opnået asyl i Danmark, og har udviklingssamarbejde med organisationer i et antal udviklingslande. Endvidere er forskning i årsager til – og følger af tortur, udvikling af behandlingsmetoder og forebyggelse af tortur vigtige indsatsområder. Du kan læse mere om vor institution og vort arbejde på www.dignityinstitute.dkShare by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Send til en ven

Oprettet d: 27/11/2017
Redigeret d 27/11/2017
  • Land: Østerbro, København, Hovedstaden, Denmark

Relaterede annoncer