Bliv frivillig hos Gallo Kriserådgivning

Er du studerende eller uddannet psykolog, psykoterapeut, pædagog, socialrådgiver eller læge, og har du lyst til at gøre en forskel for psykisk og socialt udsatte borgere, så bliv frivillig i Gallo Kriserådgivning!

Gallo Kriserådgivning er et frivilligt drevet sted, hvor mange psykisk sårbare mennesker finder socialt samvær, nærvær og glæde. Samtidig får mange frivillige en stor mængde praktisk erfaring, der supplerer studiet. Vi tilbyder bl.a. et værested, støttende samtaler, terapi, akutsamtaler og telefonisk rådgivning frit for alle. Vi arbejder målrettet med at skabe en masse godt for mennesker, der har ekstra meget brug for det - og som ikke har økonomi/overskud/mulighed for at få det andre steder.

Gallo Kriserådgivning har ca. 100 frivillige medarbejdere som består af studerende med forskellige baggrunde, samt psykologer, psykoterapeuter, pædagoger og socialrådgivere m.fl. Dette sikrer et mangfoldigt og kompetent korps af medarbejdere, som støtter, supplerer og samarbejder med hinanden. Og vi kan altid bruge flere frivillige.

OBS! Der forudsættes ikke praktisk erfaring.

Som frivillig tilbyder vi dig:
  • Grundig introduktion via mentorordning, introduktionssamtaler og temaaften/introkursus for nye frivillige.
  • Ubegrænset supervision individuelt/gruppe samt kollegial sparring.
  • Temaaftener og workshops (intern uddannelse) med relevant teoretisk præsentation, praktiske øvelser og gennemgang af cases. – F.eks. temaer om grænsesætning, konflikthåndtering og evt. forskellige psykoterapeutiske tilgange.
  • ”Hands-on” terapeutisk erfaring ved relevant uddannelse (primært for psykologistuderende og færdiguddannede psykologer/terapeuter).
  • Stor medindflydelse og mulighed for at være med til at gøre en forskel for andre.
  • At blive en del af et stort frivilligt netværk.

Arbejdstider:
Dagvagter ligger mandag og onsdag kl. 12.30-17.30. Aftenvagterne er mandag-torsdag kl. 17.30-22.30. Man har derudover ca. 2-3 fredagsvagter (aften) pr. semester. Dine arbejdstider kan aftales efter hvilken dag og tid (dag-/aftenvagt), der passer dig bedst. – Vi er meget fleksible ift. dit studie og eksamener.
Du vil blive tilknyttet et fast hold af frivillige. I opstartsperioden (2-3 måneder) vil du få en 5 timers vagt hver uge, for at du kan komme godt ind iarbejdsgangen og lære brugerne at kende. Herefter har du mulighed for at gå ned i tid til en vagt hver 2. uge.

Har det interesse så kom forbi til vores infomøde tirsdag d. 17/9 kl. 17.30.
Er du forhindret i at komme, så kontakt os via dette opslag, så vi kan finde tid til en individuel samtale.


Kontakt e-mail : gallo@kriseraadgivning.dk


Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 09/09/2019
  • Land: All

Relaterede annoncer