Ph.D studerende til komplikationsforskningen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en læge til et Ph.d-forløb indenfor klinisk forskning med interesse for diabeteskomplikationer. Stillingen er med ansættelse 1. marts 2019 eller snarest derefter.

SDCC varetager behandlingen af mere end 9000 personer med diabetes i Region Hovedstaden. Ud over klinikken består centret af en uddannelsesenhed, en enhed for sundhedsfremme og har desuden en forskningsafdeling bestående af seks forskningsgrupper med hvert sit forskningsområde.

Forskningsgruppen inden for forskning i diabeteskomplikationer har bl.a. doktordisputatser og Ph.d.-afhandlinger bag sig omhandlende kliniske og epidemiologiske studier af behandling af og risikofaktorer for udvikling af senkomplikationer ved diabetes med særlig fokus på diabetisk nyre- og hjertesygdom. Som Ph.d.-studerende vil du indgå i et forskningsteam af læger (heraf 7 Ph.d-studerende, 2 post docs og 3 seniorforskere), projektsygeplejersker og bioanalytikere.
Vi har et solidt fagligt netværk og faste samarbejdspartnere nationalt såvel som internationalt.
Forskning i diabeteskomplikationer giver en bred klinisk indsigt. Læger, der tidligere har forsket i gruppen har specialiseret sig indenfor endokrinologi, nefrologi, kardiologi, karkirurgi og klinisk fysiologi.

Stillingen
Ph.d-projektet vil bl.a. omhandle et klinisk studie der skal undersøge en ny type intervention for diabetisk nefropati herunder betydningen af fedt i nyren.

Som Ph.d-studerende i gruppen vil du dels udføre egne studier samtidig med, at du forventes at bidrage til, og dermed lære fra, udførelsen af flere af vores igangværende interventionsstudier.

Kvalifikationer
Du har dansk læge autorisation.

Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt, men også er god til at samarbejde med øvrige læger, sygeplejersker og bioanalytikere. Du skal kunne arbejde på dansk og engelsk,

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes i henhold til overenskomst indgået mellem Foreningen af Yngre Læger og Danske Regioner. Løn efter gældende aftaler.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Professor Peter Rossing, tlf: 3091 3383 eller seniorforsker Tine Willum Hansen tlf: 3091 3103.

Ansøgningsfrist: 03.02.2019
Om Steno Diabetes Center Copenhagen
Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 03/01/2019
  • Land: Region Hovedstaden, All

Relaterede annoncer