Et eksternt lektorat til undervisning i Etik

Ved Afdeling for Sundhedstjenesteforskning, Institut for Folkesundhedsvidenskab, SUND, er to eksterne lektorater, ledige til besættelse primo 2019.
 
De eksterne lektorer skal selvstændigt tilrettelægge og gennemføre holdundervisning og/eller forelæsninger, samt bidrage til udarbejdelse og retning af eksamensopgaver og andre evalueringer. 
 
Kvalifikationskrav:
Ud over relevant kandidateksamen, specialisering og forskeruddannelse forudsættes faglig kompetence inden for etik og filosofi på det medicinske område. De ideelle kandidater har en baggrund i filosofien og relevant undervisningserfaring inden for etik og bioethik. Kandidaterne skal i samarbejde med vores team af undervisere, stå for undervisning i etik og filosofi (medicin, folkesundhed, sundhedsinformatik , etc.) på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
 
Da undervisningsmæssige kvalifikationer indgår i bedømmelsesgrundlaget, skal ansøgerne medsende oplysninger om tidligere undervisningsvirksomhed.
 
Da Københavns Universitet lægger vægt på forskningsbaseringen af vores uddannelser, vil kandidater med forskeruddannelse (ph.d. grad) og/eller aktuel forskningsaktivitet blive foretrukket. Undervisningssproget er dansk men dem, der ansættes, skal kunne tale og skrive flydende engelsk.
 
Løn og øvrige ansættelsesvilkår:
Løn og øvrige ansættelsesvilkår i henhold til aftale mellem Finansministeriet og AC om eksterne lektorer ved universiteter m.fl. under Undervisningsministeriet.
 
Ansættelserne er 3 årig med mulighed for forlængelse ifølge ekstern lektor cirkulæret §1, stk. 3.
Timelønnen pr. arbejdstime er p.t. 265,53 kr. plus feriegodtgørelse (oktober 2018 niv.). 
 
Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte lektor Ezio Di Nucci ezio@sund.ku.dk tlf. +45 35334314.
 
Procedure:
Send ansøgning via linket nedenfor senest torsdag d. 3. januar 2019. Materiale modtaget efter dette tidspunkt vil ikke blive taget i betragtning.
 
Ansøgningen skal indeholde:
    en motiveret ansøgning
    CV inklusiv undervisningserfaringer
    kandidat- og evt. ph.d.bevis

Publikationer skal ikke medsendes. 
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 03/12/2018
Redigeret d 03/12/2018
  • Land: København, Denmark

Relaterede annoncer