Overlæge i Muskuloskeletal Radiologi, Gildhøj Privathospital

Gildhøj Privathospital, Billeddiagnostisk Afdeling 
En overlægestilling i Muskuloskeletal Radiologi (MR-skanninger og røntgenundersøgelser) ved Billeddiagnostisk Afdeling, Gildhøj Privathospital ønskes besat snarest muligt.


Funktion 
Overlægens hovedfunktion vil være at beskrive MR-skanninger og røntgenundersøgelser inden for det muskuloskeletale område, som er hospitalets speciale. Dette indebærer undersøgelser af ekstremiteter og ryg samt MR-artrografier.


Gildhøj Privathospital er et privathospital specialiseret indenfor ortopædkirurgi (inkluderende hånd- og fodkirurgi), neurokirurgi/rygkirurgi, reumatologi og neurologi. Hospitalet har 4 operationsrum, en sengeafdeling med 21 sengepladser, heraf 5 tilhørende vores opvågning, et ambulatorium, en billeddiagnostisk afdeling og fysioterapi. Idrætsmedicin er et vigtigt område på hospitalet med servicering af f.eks. Team Danmark og sportsklubber.  


Billeddiagnostisk Afdeling råder over 2 MR-skannere (Siemens 1,5 Tesla), en ultralyd-skanner, et røntgenrum. Afdelingen benytter Sectra-PACS. På nuværende tidspunkt, består det billeddiagnostiske team af 2 overlæger, 2 radiografer og 7 eksterne konsulenter (5 speciallæger i radiologi og 2 radiografer).


Kompetencer 
Ansøger til overlægestillingen skal være speciallæge i diagnostisk radiologi og have dokumenteret interesse og erfaring med muskuloskeletal radiologi.


Reference 
Stillingen refererer til lægelig chef for billediagnostisk afdeling.  


Arbejdstilrettelæggelse  
Vi tilbyder en fleksibel arbejdstilrettelæggelse med mulighed for hjemmearbejdsdage.
Stillingen er vagtfri. 


Ansøgningsfrist 14. januar 2018. 


Ansøgningen
Ansøgningen skal vedlægges speciallægeautorisation og CV og sendes til hospitalschef Ingrid Grønbæk på mail  ig@gildhoj.dk


Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen eller besøg på hospitalet kan du kontakte den lægelig chef for billediagnostisk afdeling, overlæge Michel Court-Payen på


telefon 4082 3636 / mail: mcp@gildhoj.dk
Gildhøj Privathospital, Brøndbyvester Boulevard 16, 2605 Brøndby, 4343 9292


 


·        


 


Link : www.ghp.dk


Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Send til en ven

Oprettet d: 04/12/2017
Redigeret d 04/12/2017
  • Land: Denmark

Relaterede annoncer