Læger søges til vaccinationsprogram Region Sjælland

Vi har brug for læger, der kan bidrage med at løse en omfattende og vigtig vaccinationsopgave ifm. Corona, og Region Sjælland opfordrer derfor pensionerede læger, tidligere ansatte m.fl. til at melde sig.

Du vil blive ansat ved et af Region Sjællands Vaccinationscentre, som ligger i Roskilde, Holbæk, Køge, Slagelse, Næstved og Nykøbing F. Hvilket af disse centre, du bliver tilknyttet, afgøres af dine ønsker.

Om jobbet - vi tilbyder dig
Vaccinationscentrene er organisatorisk forankret i Det Nære Sundhedsvæsen, som er en selvstændig virksomhed i Region Sjælland, der er etableret for at realisere strategien ”Sundhed tæt på dig”. Vi har blandt andet ansvaret for Covid-19 test og vaccination i Regionen samt en række drifts- og udviklingsaktiviteter i samarbejde med sygehuse, praksissektor, kommuner og borgere med afsæt i Sundhedsaftalen.

Kompetencer:

Vi søger læger, som kan være lægefaglig ansvarlig for vaccinen i accinationscentrene samt de udekørende vaccinationsfunktioner til at sikre den faglige kvalitet.

Vi forventer, at du:

  • Er læge

  • Er vant til at vaccinere

  • Har et godt humør og har lyst til at bidrage til en stor samfundsmæssig opgave

  • Kan trives i en travl og omskiftelig hverdag, hvor der arbejdes efter instrukser og hvor du møder mange borgere dagligt

  • Er serviceminded og sætter en ære i, at borgerne får en god oplevelse

Vi tilbyder dig

I stedet for en samtale vil du få tilsendt et spørgeskema samt en liste med Q&A (typiske spørgsmål og svar), som du kan orientere dig nærmere i, når du har sendt din ansøgning.

For at sikre dine kompetencer sendes også et digitalt oplæringsprogram inden din opstart sammen med din velkomstmail.
Vi sørger for værnemidler, uniform og udstyr (inkl. Digitalt signatur).

Vaccination tilbydes til ansatte i Vaccinationscentrene, så snart det er muligt.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.
Stillingen vil være midlertidig, og du har selv indflydelse på, hvor mange timer, du kan stille dig til rådighed. Der vil være mulighed for 8 og 12 timers vagter alle ugens 7 dage i dag og aften timerne.
Du har også mulighed for at vælge, hvilke af vaccinationscentrene, du ønsker at arbejde ved.

Yderligere oplysninger
Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte:

Det Nære Sundhedsvæsen på mailen dnsv@regionsjaelland.dk.

Ansøgning
Vi ansætter løbende, så send gerne en ansøgning i dag.

Er du interesseret i at komme i betragtning til jobbet, skal du benytte knappen ”søg jobbet” og udfylde ansøgningsformularen samt uploade dit CV og gerne øvrig dokumentation for tidligere ansættelser fx anciennitetskort.

Har du søgt ved tidligere stillingsopslag, behøver du ikke søge igen, da vi genbesøger tidligere ansøgninger.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 18/02/2021
  • Land: All

Relaterede annoncer

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.