Fængende stilling i fængslet – afdelingslæger søges!

Vi søger to nye afdelingslæger i Kriminalforsorgen Hovedstaden. Vi kan tilbyde et anderledes, familievenligt og spændende lægejob i Hovedstadens fængsler og arresthuse.

I dette spændende lægejob får du mulighed for at sætte dit præg på den sundhedsfaglige betjening af indsatte i Hovedstadens fængsler og arresthuse, og du kommer til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at sikre en sundhedsfaglig betjening af høj kvalitet for en patientgruppe med mange forskellige sundhedsrelaterede behov. Du kan læse om en af dine kommende kollegaers arbejde i Ugeskrift for Læger nr. 182/24, 7. december 2020.

Om jobbet
Du bliver en del af en forholdsvis nyetableret sundhedsenhed, som varetager sundhedsbetjeningen af alle indsatte i Kriminalforsorgen Hovedstadens fængsler og arrester samt Udlændingeinstitution Ellebæk. Sundhedsenheden består af en tværfaglig medarbejdergruppe, som du vil arbejde tæt sammen med. Sundhedsenheden ledes af en klinisk overlæge og to ledende sygeplejersker.

Vi har ambition om at levere en sammenhængende og velkoordineret sundhedsfaglig behandling med fokus på høj faglighed.

Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel, og det er herfra, at sundhedsbetjeningen udgår. Arbejdsstedet er derfor hovedsageligt Vestre Fængsel, men 1-2 dage om ugen skal du løse lægefaglige opgaver på 1-2 af Kriminalforsorgen Hovedstadens øvrige arrester/fængsler. Hverdagen er således dynamisk, og der er afveksling i opgaverne.

Som læge i et fængsel støder man på mange forskelligartede sundhedsproblematikker. Strukturen af opgaveløsningen er primært som i almen praksis, og mange lægefaglige problemstillinger vi mødes af, ligner de, som findes i almen praksis. Derudover har vi fokus på helbredsudfordringer, der bunder i psykiatriske lidelser samt misbrug.
Arbejdstiden er i udgangspunktet 37 timer om ugen fordelt på hverdage fra kl. 08:00 - 15:30 eller kl. 08.00 - 17:00. Der vil løbende afholdes oparbejdede fridage. Der er ikke vagtarbejde.

Hvem er du?
Vores nye kollegaer skal trives med at arbejde i et levende og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere. Vi ved, at vi kommer længst med at være positive og kreative i forhold til de sundhedsfaglige opgaver, der skal løses i hverdagen. Du skal derfor være god til at se muligheder frem for begrænsninger.

Vi kunne godt tænke os, at du opfylder følgende:

  • Du er speciallæge i almen medicin eller har anden relevant speciallægeuddannelse
  • Du er engageret i samfundsforhold og indstillet på at gøre en forskel for de, som er på kanten af og på kant med samfundet
  • Du har gerne erfaring med/interesse for misbrugsbehandling og psykiatri  
  • Du har meget gerne undervisningserfaring og vil bidrage til undervisningen i Sundhedsenheden
  • Du har godt humør og masser af energi. Vi har en sjov og munter omgangstone. Ansøgere med humoristisk sans er et par skridt foran.
  • Du har evnen til at samarbejde, og du er psykisk robust.

Din nye arbejdsplads
Kriminalforsorgens vision er grundlaget for vores arbejde. Visionen er at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet og værdien at balancere kontrol og sikkerhed på den ene side - og støtte og motivation på den anden. Vi har fokus på opgaven i centrum, og du vil få en masse kollegaer, der lægger vægt på faglighed, engagement og en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om faste stillinger til besættelse hurtigst muligt.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for læger i Staten. Der er mulighed for at forhandle individuelt tillæg afhængig af erfaring og kompetencer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ansøgningen
Du søger stillingen via linket nedenfor.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 11. januar 2021.

Såfremt du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Tiltrædelse
Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen kan du ringe til overlæge i Sundhedsenheden Ditte Skovdal på telefon 7255 5331 eller 7255 1779.

Vil du vide mere om Kriminalforsorgen, så tag et kig på vores hjemmesider www.kriminalforsorgen.dk og www.kfinfo.dk. Læs også artikel i Ugeskrift for Læger 182/24, 7. december 2020, der beskriver en arbejdsdag som læge i vores Sundhedsenhed.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 14/12/2020
  • Land: All

Relaterede annoncer

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.